Bezvremenski komad u omiljenom uzorku

Košulje na pruge i dalje vladaju

Velik broj žena svakodnevno traga za osnovnim komadima koji će nadopuniti njihovu garderobu i biti go-to komad za većinu dnevnih prigoda. Od odlaska na posao, ručak ili večeru, šetnju gradom, čak i ljeti za odlazak na plažu – jedan će komad riješiti sve vaše modne nedoumice. Košulja na pruge bezvremenski je klasik koji pristaje baš svakoj ženi, bez obzira na dob, stilske preferencije i građu tijela. Upravo zato se redovito može pronaći na popisima must-have komada pomoću kojih možete izgraditi potpunu capsule garderobu.

Plavo-bijela kombinacija vertikalnih pruga basic je varijanta koja je već sezonama prisutna kako na policama i vješalicama raznih trgovina, tako i garderobama raznih žena. Uglavnom u oversized kroju s klasičnim ovratnikom i kopčanjem odlična je za spajanje s hlačama i trapericama. Bez problema može biti dio strogog outfita u kojem ćete je zataknuti u struk hlača, ali i ležernih lookova kada ćete je pustiti da nemarno leprša oko vas ili je pak vezati u efektnu mašnu u struku. U slučaju da već posjedujete ovaj kroj ili želite učiniti blagi zaokret, svakako razmislite o nabavi plavo-bijele prugaste košulje u crop kroju koja će se odlično spajati s trapericama visoka struka.

Massimo Dutti, 69,95 € (527,04 kn)

Pull&Bear, 19,99 € (150,61 kn)

Tražite li idealnu prugastu košulju ili bluzu koja će u vaš poslovni outfit unijeti dozu sofisticiranosti, prije svega obratite pozornost na boje. Odaberite neutralnu varijantu jer ćete je s lakoćom spajati sa svim komadima koje već posjedujete. No, umjesto bijele, odlučite se za neki od nježnijih i svjetlijih zemljanih tonova u spoju s crnim prugama. Hoće li pruge biti uske ili široke sasvim je svejedno jer ovaj uzorak u baš svim izdanjima izgleda odlično i uklapa se u svaki business look. Međutim, u ovom slučaju, pamučnu klasiku zamijenite satiniranim modelima koji garantiraju chic prizvuk, čak i u spojevima s najbazičnijim komadima.

Mango, 39,99 € (301,30 kn)

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Volite li svojim outfitima iskakati iz okvira uniformiranosti, zaboravite na klasične krojeve i koloritne spojeve i uskočite u primjetna izdanja košulje na pruge. Vibrantni tonovi i dalje su jedan od vodećih trendova, pa ćete vrlo jednostavno pronaći onu idealnu nijansu koja će se najbolje uklopiti u vaš stil. Zelena i ružičasta spadaju u hit-boje i senzacionalno izgledaju u obliku pruga na košuljama. Istovremeno su vidljive, ali i dovoljno jednostavne da ćete ih moći spajati i s plavim trapericama, ali i crnim i bež hlačama. U slučaju da niste za igranje bojama, i crno-bijele varijante mogu biti itekako primjetne i zanimljive. Osobito u zebra-uzorku vijugavih pruga koje će vas sigurno istaknuti.

Bershka, 19,99 € (150,61 kn)

Terranova, 15,91 € (119,87 kn)

Foto: Massimo Dutti i press

INSPIRIRAJTE SE

Neizostavan modni dodatak svake sezone

Ponovo vlada logo-manija!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići