Blagdanska kolekcija

Omiljene Kiehl's formule sada možete pronaći u neodoljivoj ambalaži!

Naime, limitiranu kolekciju ove preparativne kozmetike, odnosno njena blagdanska parkiranja osmislila je svjetski priznata grafička umjetnica Janine Rewell. Janine dolazi iz Finske, a nadahnjuju je apstraktni oblici i fantastično životinjsko kraljevstvo.

Atraktivna kolekcija sastoji se od šest dobro poznatih proizvoda među kojima se nalaze Crème de Corps maslac za tijelo, Midnight Recovery Concentrate ulje za lice, Butterstick Lip Treatment balzam za lice, Ultra Facial Cream krema za lice te mirisni sapuni za tijelo i toner Calendula Herbal-Extract Toner.

Ovu jedinstvenu kolekciju upotpunio je i aktualni adventski kalendar za svakodnevnu dozu radosti tijekom prosinca, dok cijelu priču zaokružuju poklon-kutije u istom stilu, koje ćete dobiti besplatno uz svaku kupnju darova.

Luksuzni maslac za tijelo Crème de Corps nježnog je mirisa i pruža 24-satnu hidrataciju. Nakon nanošenja, koža je iznimno meka, zaštićena i njegovana.

Maslac za tijelo Kiehl’s Crème de Corps, 288 kn

Originalnu ambalažu imaju i hidratantne poslastice za usne, Butterstick Lip Treatment. Ovi izrazito hidratantni proizvodi koji se tope na usnama u svojoj formulaciji sadrže kokosovo ulje i antioksidanse za obnovu i zaštitu.

Balzam za usne, Kiehl’s Butterstick Lip Treatment, 143 kn

Unutar kolekcije nalaze se i Ultra Facial Cream, omiljena krema za lice koja pruža snažnu hidrataciju kože upijanjem vlage iz zraka, kao i losion za tijelo Crème de Corps s jedinstvenim spojem sastojaka – maslacem jojobe, shea maslacem, beta-karotenom, skvalanom i njegujućim uljima.

Krema za lice Kiehl’s Ultra Facial Cream, 50 ml 219 kn; losion za tijelo Kiehl’s Crème de Corps, 250 ml 234 kn; 500 ml 388 kn

Mirisni sapuni za tijelo, osim u neodoljivom pakiranju, mogu se pronaći i u različitim mirisima – lavande, korijandra i grejpa.

Sapun za tijelo Kiehl’s Scented Scrub Soap Grapefruit, 115 kn

Posebno iznenađenje predstavlja adventski kalendar koji skriva 24 omiljene Kiehl’s formule. Počastite sebe ili blisku osobu ovim specifičnim darom i uživajte u svakom novom danu iščekujući blagdane.

Adventski kalendar, Kiehl’s, 520 kn

Foto: Kiehl’s press

INSPIRIRAJTE SE

Novo savršenstvo

Ruž nove generacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići