Blagdanske dekoracije

Čak i najmanja sitnica prizvat će duh Božića u svaki dom

U božićno vrijeme posebnu pažnju pridajemo dekoracijama koje krase naš dom. Bile one velike poput raskošno okićena drvca ili sitnice koje ćemo držati na policama, sasvim je svejedno jer će unijeti neodoljivu čar blagdanskog duha, a nama izmamiti osmijeh kad god ih pogledamo.

Vjenčići i viseće dekoracije za vrata dio su tradicije koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju. I dok će ih većina nas izvjesiti na ulazna vrata naših domova, njima ukrasiti možemo i unutarnja vrata, ali i inače prazne zidove.

HOMEdeco, 40 kn

Dekorativno drvce s motivirajućim porukama prikladna je dekoracija za čitavu godinu. Daje posebnu toplinu i stalan je podsjetnik na sve ono lijepo na što inače zaboravljamo.

Stradivarius, 199,90 kn

A kad je toplina u pitanju, mekane dekice i udobni ukrasni jastuci nemaju konkurenciju. Posebno kad dolaze s prigodnim motivima i u omiljenim blagdanskim nijansama. Naravno, do najboljeg izražaja dolaze uvečer uz božićni film i topli čaj.

Warm hug set, Dormeo home, od 199,95 kn

Family – Intertekstil Stanić, 62,93 kn

Naravno, viseći ukrasi za božićno drvce i svjetleće dekoracije apsolutni su prioriteti u blagdanskom dekoriranju. I dok smo svi sigurno opremljeni klasičnim kuglicama i lampicama za drvce, zanimljivi će ukrasi dati poseban čar. A svjetleće dekoracije na policama ili umjesto svijeće na stoliću za kavu bit će dodatna doza blagdanskog duha. Poigrajte se malo drugačijim ukrasima i izmamite osmijehe ukućanima.

Villeroy & Boch, Müller, 259,90 kn

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 111 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Voljeni božićni džemperi

Snaga zlaćanog nakita

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići