Blistavost za svaku kožu

Kako biste imali savršenu i blistavu kožu, tu je Chanel Sublimage L'Essence Lumière koji istovremeno poboljšava svaki aspekt blistavosti i trenutačno posvjetljuje ten

Naime, naša koža svakodnevno je suočena sa štetnim vanjskim utjecajima, od UV zraka preko onečišćenja do uobičajenog stresa. Svi ti čimbenici utječu na njezin izgled, koja uslijed njihovog djelovanja može postati siva, neujednačena, ali i osuta mrljama.

Neodoljiva, lagana tekstura Sublimage L’Essence Lumière omogućuje trenutačno upijanje u kožu koje prati osjećaj svježine. Obogaćena shea maslacem i botaničkim glicerinom, ova podatna tekstura smiruje kožu, a njene sedefne čestice zamagljuju sitne nepravilnosti i posvjetljuju ten. Nakon upotrebe ovog odličnog proizvoda, koža postaje ujednačenija i mekša, a pore sužene. Svježa i blistava, ona izgleda vidljivo mlađe.

Chanel Sublimage L’Essence Lumière, Douglas, 3339 kn

Jedan od glavnih, čudesnih sastojaka unutar Sublimage L’Essence Lumièrea je anthyllis, pionir među biljkama koje vole sunce. Njegova potreba za sunčevim svjetlom dovela je do toga da razvije posebne molekule. Sposobnošću da se odupre nepovoljnom okruženju i svojim ljekovitim svojstvima, privukao je pažnju Chanelovih laboratorija, koji su analizirali biljku i otkrili kako sadrži molekule korisne za kožu.

Njegovi cvjetovi, stabljike i lišće ručno se beru u lipnju i srpnju te se pažljivo suše prije procesa ekstrakcije. Ova planinska biljka u kombinaciji s antioksidativnom snagom intenzivne vode izdvojene iz biljke vanilla planifolia pomaže u zaštiti od štetnih posljedica gradskog života i otkriva izvornu blistavost kože. Iz dana u dan lice je preplavljeno svjetlom.

Inspiriran protokolom njege kože Chanel Au Ritz, ritual nanošenja Sublimage L’Essence Lumière aktivira mikrocirkulaciju kože i otkriva lice u njegovom najljepšem svjetlu. Nanesite kap proizvoda na oba obraza, čelo i vrat. S obje ruke zagladite crte lica od sredine prema van. I dalje s obje ruke masirajte lijevu stranu lica – povlačite kožu od čela do sljepoočnica, od nosa do uha, od kuta usana prema rubu čeljusti, od vrha brade do uha, a zatim dolje prema ključnoj kosti. Ponovite ovaj postupak, a zatim ga primijenite na desnoj strani lica.

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Zrcalni sjaj na usnama

Muževan miris kreativnosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići