Brzo ljetno osvježenje

Naša Domaćica donosi zdravu i finu ideju za pravo slatko osvježenje

Ako vam fali ideja i kombinacija za domaći sladoled ili smrznuti jogurt kojima biste se osvježili ovog vrućeg kolovoza, mi vam danas donosimo jednu brzinsku ideju kako napraviti domaće ledene slastice.

Imate li djecu, uključite i njih u proces pripreme, neka se igraju dodavanjem voća, biranjem jogurta, dodavanjem šarenih slatkih mrvica i sličnih dodataka.

Umjesto kalupa za muffine možete koristiti i prave kalupe za sladoled, a voće možete i izmiksati s jogurtom pa ga onda uliti u kalupe. Ovdje možete dodati i granolu pa od sladoleda napraviti pravi hladni ljetni doručak! U slast!

Jogurt Dukatos 150 g, SPAR, 4,49 kn

  1. Žlicom stavljajte jogurte u čiste kalupe za muffine. Možete se igrati pa u isti staviti dvije žlice onog od borovnice i dvije žlice onog od pistacije.
  2. Po želji u svaki dodajte malo svježeg voća.
  3. Zataknite štapiće i stavite u zamrzivač na hlađenje na nekoliko sati.
  4. Ovo je recept samo s jogurtom i voćem, ali vi u blenderu možete izmiksati i nekoliko grčkih jogurta s jednom bananom i onda samo izliti u kalupe pa staviti da se ohladi. Slobodno se igrajte okusima i dodacima.

Foto: Sanja Mijac

INSPIRIRAJTE SE

Knjige za plažu i hladovinu

Mindful ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići