Čarobni dom: Neka miriše!

Dodaci koji čine razliku

Ugodna i opuštajuća atmosfera u domu ono je čemu svi težimo, a mirisni štapići i svijeće, kao i razni osvježivači zraka idealni su za to. Posebno dizajnirani parfemi za dom, koji se direktno špricaju po prostoru, savršeni su i kada želite brzo osvježiti zastore, tepihe ili ukrasne jastuke. Suvremeni ovlaživači zraka, također, nemaju više samo ulogu da vlaže zrak u prostoriji jer ako im dodate nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja, možete uživati u vlastitoj aromaterapiji. Donosimo vam najmirisnije dodatke koji će od vašeg doma napraviti pravu malu wellness oazu.

Harmoničan miris s eteričnim notama čempresa i eukaliptusa stvara umirujuću atmosferu koja se širi i prostor obavija opuštajućim mirisima. Izvrstan je dodatak i za vašu spavaću sobu jer je eterično ulje eukaliptusa poznato po svojim relaksirajućim svojstvima.

 L’Occitane, 27,10 € (204,18 kn)

Svijeća od kašmira unijet će baršunastu aromu u vaš dom i pritom lijepo izgledati na stolu ili noćnom ormariću jer dolazi u nježnoj svijetlo plavoj boji. Njezin nježan mirisni ton prostoru daje dojam čistoće i topline, a privlačna staklena ambalaža bit će poslije izvrsna kao ukras.

WoodWick, Hoću Knjigu, 9,58 € (72,18 kn)

Osim što poboljšava kvalitetu zraka, ovaj ovlaživač zraka može poslužiti i kao ambijentalna rasvjeta, kao i uljni difuzor. Dodajte nekoliko kapi omiljenog mirisnog ulja i uživajte u osvježavajućem zraku ispunjenom ugodnim notama.

Anjou, Elipso, 29,76 € (224,23 kn)

Mirisni štapići odličan su odabir ako želite da vaš prostor dugotrajno i suptilno miriše. Jednostavnim okretanjem štapića postupno se oslobađaju očaravajuće arome koje se dugo zadržavaju i ispunjavaju prostoriju. U sebi kriju citrusne note, poput limuna i naranče, daju svježinu i prozračnu atmosferu prostoru. Za ugodan slatkasti miris, koji podsjeća na toplije dane, birajte mirisne štapiće s aromom trešnje.

 Blink Luxury, Müller, 3,95 € (29,76 kn)

Glade Aromatherapy, dm, 9,45 € (71,02 kn)

 Rituals, Douglas, 21,94 € (165,31 kn)

Foto: Canva i press

Cozy jesenska atmosfera u domu

Detalji za dom koji čine razliku

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići