Cozy jesenska atmosfera u domu

Sve za jesenski ugođaj u domu

Kako bismo postigli ugodnu atmosferu u domu, ključni su dodaci koji prizivaju i šire vibru jeseni. Ukrasni elementi, poput mirisne svijeće s aromom bundeve ili stolne lampe koja podsjeća na stari fenjer, dnevnom će boravku podariti topao ugođaj jeseni i uljepšati vaš životni prostor.

Set posuđa

Veliki set posuđa od 16 elemenata sadrži gotovo sve što vam treba kada organizirate veliki obiteljski ručak ili party. U njemu se nalaze duboki i plitki tanjuri, kao i odgovarajuće zdjelice i šalice. Ovaj set dolazi u dvije boje, u toploj narančastoj koja asocira na jesen i plavoj nijansi što stvara igru kontrasta.

Set posuđa Tilda, Muller, 84,99 € (640,36 kn)

Ramekin zdjelica

Ramekin zdjelica u bojama gline bit će savršen praktičan retro dodatak vašoj kuhinji za pečenje slasnih nabujaka s aromama jeseni.

Remekin zdjelica, Interspar, 2,65 € (19,97 kn)

Pokrivač

U svim onim ranojesenjim noćima kada pidžama nije dovoljna za ugodan san, topli pokrivač će biti vaš saveznik. Osim što je veoma mekan, on je i izrazito funkcionalan jer se vrlo lako iz prekrivača transformira u jastuk koji će biti dobra potpora vašem tijelu dok se opuštate pred televizorom.

Pokrivač, Vitapur, 49,90 € (375,97 kn)

Mirisna svijeća

Mirisna svijeća s aromom bundeve učinit će atmosferu u vašem dnevnom boravku ugodnom. Njen intenzivan miris i topla narančasta boja vrlo brzo će vas odvesti u čaroban svijet jeseni.

Mirisna svijeća Wood Wick, Hoću knjigu, 34,98 € (263,56 kn)

Led lampa

Stolna lampa koja podsjeća na starinski fenjer unosi mističnu atmosferu u vaš dom. Postavite je na stol kao osvjetljenje ili na pod uz prigodnu dekoraciju za dašak romantike.

Led lampa Boltze home, Muller, 21,22 € (159,88 kn)

Puzzle

Kada je vani hladno ili pada kiša, pravo je vrijeme za društvene igre u toplini doma. Pronašli smo zanimljive puzzle koje će vas i vaše najdraže okupiti oko obiteljskog stola.

Puzzle Chiacups studio, Hoću knjigu, 31,90 € (240,35 kn)

Foto: Pexels i press

 

Detalji za dom koji čine razliku

Sve za miran san…

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići