City Style: Silvia Dvornik

Stilistica City Centera one i modna influencerica Silvia Dvornik rođena je Splićanka, koja se može pohvaliti velikim brojem pratitelja na Instagramu. Ljubav prema modi usadila joj je majka. A kako je postala stilistica, odakle crpi inspiraciju i što je prema njezinom mišljenju najvažnije za savršen izgled, pročitajte u nastavku

Kako je započeo tvoj put stilistice?
S obzirom na to da mi je majka izrazito kreativna osoba, ljubav prema modi prenijela mi je još od malih nogu. Dok mi hobi nije postao posao, često sam znala uskakati svojim prijateljima oko odabira različitih outfita za raznorazne prigode, kao i nekima čiji su poslovi bili javne prirode. Tako je jednom prigodom City Center one tražio stilista za dječju modnu reviju, na što sam na nagovor voditeljice Marijane Batinić i pristala. Od tog trenutka započinje moja veza sa City Centerom one koja traje već sedam godina.

Što je za tebe moda?
Moda je danas definitivno najvažnija sporedna stvar na svijetu, kao i stil za koji smatram da je refleksija stava i osobnosti pojedinca.

Haljina, Mango, 449,90 kn; sunčane naočale Ray-Ban, Endi Centar, 1100 kn; narukvica, Borboleta, 195 kn; gležnjače, Mango, 179 kn

Otkud crpiš modnu inspiraciju?
Inspiraciju oduvijek pronalazim u vlastitom raspoloženju i crpim je iz svoje okoline.  Ne sviđa mi se kad ljudi svu energiju usmjeravaju na izgled, dok su im ostali aspekti u drugom planu.

Koja su po tebi tri must-have komada ovog proljeća?
Tri must-have komada ovog proljeća bi definitivno bili baloner, traper i marama.

Zbog posla kojim se baviš, postoji li pritisak da si uvijek sređena?
Pritiska kad dođete u neke zrelije godine definitivno više nema. Dapače, izgradila sam samopouzdanje koje je ključni sastojak dobrog izgleda. A s obzirom na moju profesiju, na radnom mjestu si ne mogu dopustiti neprimjeren outfit. Naime, bez doze samopouzdanja, a još važnije ležernosti i opuštenosti pri tomu nema savršenog izgleda.

Dolčevita, Mango, 169,90 kn; hlače, H&M, 249 kn; prsten, Borboleta, 195 kn

Koji je tvoj savjet, slijediti trendove ili ići mimo njih i furati svoj stil?
Slijepo slijeđenje trendova prihvatljivo je za adolescente koji se još traže. Uvijek sam na strani davanja svog osobnog pečata svakoj odjevnoj kombinaciji, jer u konačnici svi se međusobno po nečem razlikujemo, pa tako i u modnom izričaju.

Koliko ti je Instagram bitan u poslu? Kako si izgradila ovako veliku bazu pratitelja?
U današnje vrijeme, društvene mreže svakako su važne za posao kojim se bavim, međutim, njihovo korištenje potrebno je dozirati. U protivnom, Instagram može stvoriti kontraefekt. Iz današnje perspektive čini mi se kako je najveći broj pratitelja na mom profilu počeo pristizati početkom modne kampanje koju sam radila za City Center one u vidu jumbo plakata. Također, velikom broju pratitelja pridonijela je moja sestra Sonja koja me često fotografira i objavljuje na svom vrlo posjećenom profilu.

Kaput, Mango, 499,90 kn; dolčevita, Mango, 169,90 kn; hlače, H&M, 249 kn; prsten, Borboleta, 195 kn; gležnjače, Mango, 179 kn

Foto: Sonja Dvornik

INSPIRIRAJTE SE

CITY STYLE: PAULA SIK

Citystyle: august_xvi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići