Čizme u prvom planu

Jedan od vrlo moćnih trendova sezone su čizme visokih sara

Naime, kada govorimo o statement čizmama sve je visoko i još više. A upravo one sežu visoko iznad koljena i nosive su u svim varijantama, kao čizme čarape ili pak lagano naborane u baršun varijanti. Najbolje od svega je što su ovi praktični i neodoljivi komadi na popustu, te što ih možete nositi na bezbroj načina.

Mass, 499 kn

Kombinirajte ih uz kratku haljinu uz koju će najbolje doći do izražaja same čizme, ali i vaše noge. Odlično će pristajati i uz klasične pencil suknje ili pak one plisirane midi dužine ispod kojih im neće biti kraja…

Mass, 499 kn

Jedna od vrlo popularnih varijanti je ona uz traperice, odnosno preko njihovih nogavica i moramo priznati kako izgleda vrlo atraktivno! Najpopularniji su modeli od baršuna i brušene kože, a ukoliko volite dojmljive detalje tu su čizme upotpunjene blještavim zvijezdama ili pak aplikacijom zmije koja podsjeća na tetovažu!

Mass, 699 kn

 

Mass, 599 kn

Još jedan upečatljiv komad su čizme #CityMasscizmica čija je potpetica ukrašena biserima, koji su oduvijek simbol elegancije. Također, izbor potpetice je opet samo na vama jer nose se baš sve vrste, od platformi, preko klasičnih i širokih, pa sve do onih vrtoglavo visokih! I ne zaboravite, čizma glavu čuva…

Mass, 499 kn

 

Mass, 599 kn

 

Mass, 599 kn

 

Mass, 1199 kn

Foto: Mass

INSPIRIRAJTE SE

Sva raskoš nakita

Metalizirane teksture

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići