Metalizirane teksture

Osim nezaobilaznih šljokica, ovo raskošno razdoblje obilježit će metalik odsjaj u svim varijantama

Velike modne kuće zimsku sezonu vide u metaliziranim tkaninama ili barem nekom dijelu sjajnih tekstura. Tako Michael Kors koristi upečatljivi materijal za kombinezone, Isabel Marant uz klasične hlače kombinira blještave bluze, a Emanuel Ungaro uz metalik bomber jaknu predlaže romantične haljine, kao i čarape na točkice.

U duhu disco ere u ponudi se mogu pronaći teksture zlatne, srebrne, brončane ili pak neke druge boje metalik sjaja. Najpopularniji modni izbor osamdesetih, tako su u svoje najnovije kolekcije uvrstili i brojni popularni brendovi poput Zare, Bershke, Manga i mnogih drugih.

Stoga ne čudi da je metalizirano sve, od donjeg rublja, satova i torbica do čizama za snijeg. Metaliziranim nitima nismo odoljeli niti mi, pa smo vam složili inspirativan izlog za nezaboravne kombinacije.

Foto: Zara i press

 

Mango
349,90 kn
Humanic
229 kn
H&M
69,90 kn
Bershka
249,90 kn
Kate Gray, Humanic
269 kn
Bershka
169,90 kn
Bershka
249,90 kn
Review, Peek&Cloppenburg
199 kn
Mango
699,90 kn
Zaks
600 kn

INSPIRIRAJTE SE

Senzualnost na djelu

Kultni makeup

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići