Color-blok najdraži modni povratnik

Ljeto je sezona stvorena za igru veselim bojama

Kombiniranje boja može nekome biti težak zadatak, no uz ovu inspiraciju postat će zabavna igra koja će sve veseliti. Šarenilo i vesele boje unijet će živost u vašu garderobu. Ove sezone sve je dopušteno i slobodno možete dati inspiraciji i mašti na volju.

Spektar duginih boja odlično će izgledati na svemu, od haljina do cipela, a do posebnog će izražaja doći u prugastim kombinacijama. Ovoga ljeta samouvjereno prošećite gradskom špicom i obojite je u svoje omiljene boje.

Hlače s raznobojnim prugicama probudit će djevojčicu u vama. Pridodate li im majicu golih ramena, privlačit ćete oduševljene poglede. Zanimljivom torbom i sandalama nježne ružičaste boje upotpunit ćete look na najbolji mogući način. Gola ramena istaknut će vašu preplanulu put, a prugaste hlače vizualno će izdužiti vaše noge.

Majica, Zara, 199,90 kn; hlače Jake’s, Peek & Cloppenburg, 299,95 kn; torba Guess, Fashion & Friends, 1.040 kn; sandale, Moje cipele, 299 kn

Boja sunca naprosto obožava vatrenu crvenu. Odaberite žutu haljinu koja će se isticati zanimljivim detaljima te joj pridodajte crvene komade. Udobne sandale s blok petom pružit će vašem outfitu dozu elegancije, a torbica s cvjetnim detaljima još će ga romantizirati. U ovoj kombinaciji nije vam potreban dodatan nakit jer će zlatni lanac na torbici i mašne na rukavu haljine biti glavne točke koje će privlačiti poglede.

Haljina, Marella, 1.469 kn; torbica, Lovely bags, 299 kn; sandale, Massimo Dutti, 549 kn

Za elegantne večernje izlaske crvena će haljina biti savršen komad. Učinit će da se osjećate kao prava latino zavodnica, a njezina će decentnost pridonijeti vašoj eleganciji. Uz profinjene plave sandale i pastelnu torbicu ovaj će outfit biti neodoljiv, a prsten sa zelenim kamenom dat će mu poseban pečat.

Haljina, Springfield, 279 kn; torbica, Top Moda, 199,90; prsten, Pandora, 545 kn; plave sandale, Aldo, 349,30 kn

Foto: OVS, Zara i artikli iz magazina

INSPIRIRAJTE SE

Višebojna prugasta suknja

Futuristički detalji