Color-blok najdraži modni povratnik

Ljeto je sezona stvorena za igru veselim bojama

Kombiniranje boja može nekome biti težak zadatak, no uz ovu inspiraciju postat će zabavna igra koja će sve veseliti. Šarenilo i vesele boje unijet će živost u vašu garderobu. Ove sezone sve je dopušteno i slobodno možete dati inspiraciji i mašti na volju.

Spektar duginih boja odlično će izgledati na svemu, od haljina do cipela, a do posebnog će izražaja doći u prugastim kombinacijama. Ovoga ljeta samouvjereno prošećite gradskom špicom i obojite je u svoje omiljene boje.

Hlače s raznobojnim prugicama probudit će djevojčicu u vama. Pridodate li im majicu golih ramena, privlačit ćete oduševljene poglede. Zanimljivom torbom i sandalama nježne ružičaste boje upotpunit ćete look na najbolji mogući način. Gola ramena istaknut će vašu preplanulu put, a prugaste hlače vizualno će izdužiti vaše noge.

Majica, Zara, 199,90 kn; hlače Jake’s, Peek & Cloppenburg, 299,95 kn; torba Guess, Fashion & Friends, 1.040 kn; sandale, Moje cipele, 299 kn

Boja sunca naprosto obožava vatrenu crvenu. Odaberite žutu haljinu koja će se isticati zanimljivim detaljima te joj pridodajte crvene komade. Udobne sandale s blok petom pružit će vašem outfitu dozu elegancije, a torbica s cvjetnim detaljima još će ga romantizirati. U ovoj kombinaciji nije vam potreban dodatan nakit jer će zlatni lanac na torbici i mašne na rukavu haljine biti glavne točke koje će privlačiti poglede.

Haljina, Marella, 1.469 kn; torbica, Lovely bags, 299 kn; sandale, Massimo Dutti, 549 kn

Za elegantne večernje izlaske crvena će haljina biti savršen komad. Učinit će da se osjećate kao prava latino zavodnica, a njezina će decentnost pridonijeti vašoj eleganciji. Uz profinjene plave sandale i pastelnu torbicu ovaj će outfit biti neodoljiv, a prsten sa zelenim kamenom dat će mu poseban pečat.

Haljina, Springfield, 279 kn; torbica, Top Moda, 199,90; prsten, Pandora, 545 kn; plave sandale, Aldo, 349,30 kn

Foto: OVS, Zara i artikli iz magazina

INSPIRIRAJTE SE

Višebojna prugasta suknja

Futuristički detalji

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići