Cool alternativa potpeticama

Ne mora se žrtvovati udobnost za život na visokoj nozi

Posljednjih nekoliko sezona sve je jasnije kako je moda napravila puni krug i vratila se na neke stare hitove iz nekih drugih desetljeća. Najočitiji je povratak na modu sedamdesetih i ranih dvijetisućitih koje su, ako malo bolje pogledamo, ustvari varijacija istih krojeva, boja i uzoraka. I dok tinejdžerice s oduševljenjem uskaču u nove trendi komade, većina se nešto starijih generacija sa sjetom prisjeća svih onih originalnih komada iz tih vremena kojih su se tijekom godina odrekle. Ali, da vam malo olakšamo, većina se tih komada ipak, zbog velikog protoka vremena, danas ne bi ni mogla nositi. Pogotovo kada je o obući riječ. Zato, ako ste jedva dočekale povratak kultnih platformi i visokih potpetica s masivnim potplatom, svoje nove udobne miljenice pronaći ćete u nikad boljoj ponudi omiljenih trgovina.

Svi se sjećamo natikača s platformom koje su se ranih dvijetisućitih mogle vidjeti na svakom koraku i, što je možda važnije, u svakom modnom magazinu i na većini vodećih zvijezda. Gotovo ih je svaka žena ili posjedovala ili željela posjedovati za efektne ljetne kombinacije. Spajale su se tako ove natikače i s haljinama svih dužina, ali i uz minice i topove s bretelicama koje su u ono vrijeme bile jednako trendi kao i danas. A njihovim povratkom na modnu scenu gotovo se ništa nije promijenilo kad je riječ o stiliziranju. I dalje ćete ih bez problema, neovisno o visini potplata, moći kombinirati uz baš svaki outfit i garantiramo da ćete biti primijećeni.

Zara, 229,90 kn

Replay, 365 kn

Bershka, 229,90 kn

No, brojne su žene kojima trend natikača s platformom nije omiljen, čak ni u prvim desetljećima njihove popularnosti, uglavnom zbog izgleda, osjećaja nestabilnosti zbog manjka osiguranja na gležnjevima i vrtoglave visine. Srećom, u fokus su se vratile platforme i u obliku sandala. Ipak, za razliku od natikača, sandale su uvijek bile prisutne u ponudi, no nisu se penjale na ljestvici trendova, pa su neko vrijeme, potpuno nepravedno, provele zapostavljene. Sada su, pak, ponovo udobna alternativa visokim potpeticama i jedan od najtraženijih modela koje nosimo gotovo jednako često kao i ravnu obuću. Ipak, za razliku od natikača, sandale s platformom, osobito špagerice, najbolje će se uklopiti u ženstvene i romantične kombinacije.

Aldo, 340 kn

Tommy Hilfiger, Office Shoes, 407,40 kn

Mango, 199,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Damski detalj za podizanje dnevnih lookova

Wow make-up u bojama!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići