Vječne šarmerice

Obuća u kojoj uživamo i uvijek joj se rado vraćamo su tenisice. Raznovrsni modeli i njihova udobnost osigurali su im položaj u modi, a samim time i svakodnevnim kombinacijama. Naime, one danas nisu namijenjene isključivo za sport i rekreaciju kao što su to nekada bile

Tenisice se sada sasvim legitimno nose uz suknje, haljine, odijela, pa čak i vjenčanice! Kao i sve ostalo, i one su podložne promjenama i trendovima. Tako su trenutno najpopularnije one upotpunjene cvjetnim aplikacijama ili pak one u potpunosti izvezene cvjetnim motivima. S top lista ne silaze ni modeli s platformom, koje obožavaju žene koje žele dobiti na visini.

Osim klasičnih vezica i to u svim bojama, nose se i modeli na čičak, ali i oni romantični s baršunastim vrpcama. Najelegantnije su trenutno tenisice u kombinaciji satena i metalizirane kože. Što se pak uzoraka tiče, u fokusu su mladenački, išarani model, ali i military print i to u neočekivanim bojama poput žute, narančaste, bijele i crne.

Deichmann, 199 kn

Bershka, 299,90 kn

Zara, 349,90 kn

Puma, ShoeBeDo, 539 kn

Mango, 349 kn

H&M, 399 kn

Nike, Shooster, 839 kn

Reebok, Sport Vision, 359,40 kn

New Balance, Tomas Sport, 489 kn

Adidas Originals, Top Sport, 749 kn

 

https://www.instagram.com/p/Bdp_KEQjX20/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/BYiSpSpn3_y/?taken-by=wethepeoplestyle

Foto: Shutterstock, Instagram i press

Volimo trenirke

A sada teretana!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići