Sve za miran san…

U trgovini Perfecta Dreams

San! Ta tri slatka slova, a ponekad tako teško dostižna. U današnjem svijetu ubrzanog ritma, neometan noćni odmor postao je toliko dragocjen da ga nerijetko ne želimo mijenjati ni za što drugo. Zato je dobro znati da vas u trgovini Perfecta Dreams čeka baš sve kako biste utonuli u miran san. A ova omiljena oaza vas – u sasvim novom ruhu, odnedavno čeka na novoj lokaciji – u prizemlju City Centera one Split.

Birajte pametno!

Prilikom biranja kreveta najvažnije je provjeriti fleksibilnost, odnosno čvrstoću madraca. U udobnost madraca najbolje se uvjeriti sam, stoga preporučujemo da prije kupnje provjerite koji vam madrac najviše odgovara, a u trgovini Perfecta Dreams očekuje vas velik broj madraca, podnica i kreveta posebno prilagođenih svim potrebama kupaca. No, osim udobnosti madraca, postoji još niz faktora koje biste trebali razmotriti prije kupnje. Neki od njih su oblik i dizajn kreveta koji se treba uklopiti u vašu spavaću sobu. Osobito su popularni kreveti s mekanim uzglavljem načinjenim od tkanine u boji okvira. Osim što će unijeti dizajnerski element u vašu spavaću sobu, na ovom ćete krevetu imati dojam kao da lebdite na oblaku.

Boxspring baza 13 200 x 160 + Paris uzglavlje + nogice, već od 1.691,52 € 

Krevet Roma 200 x 160, već od 1056,95 € 

Baza okvir 29 , 200 x 160 + Paris uzglavlje + nogice, već od 1559,46 €

Birajte praktičnost!

Današnji ubrzani ritam življenja diktira nam i svakodnevicu, pa nam često ne ostavlja dovoljno vremena za sve ono što bismo htjeli napraviti. Upravo je zato vrlo praktičan i koristan krevet koji ima prostor u obliku spremnika u koji ćemo pohraniti sve ono što želimo da nam bude pri ruci – od rezervnih pokrivača i plahti za goste sve do knjiga koje planiramo prije spavanja čitati. Osim toga, krevet sa spremnikom u obliku ladica od pogleda će sakriti sve što ne želimo da se vidi.

Baza boxspring ladica 200 x 160 + Bristol uzglavlje + nogice, već od 1513,21 €

Baza Orlando 200 x 160 + Toledo uzglavlje + nogice, već od 1286,26 €

Baza Orlando 200×160 + Madrid uzglavlje + nogice, već od 1381,58 €

Ako krećete na putovanje prema kvalitetnijem snu, imajte na umu da je ulaganje u kvalitetan san zapravo ulaganje u sebe. Dakle, zašto se zadovoljiti nečim manjim od izvanredne udobnosti spavanja? Bez obzira na to za koga ga kupujete, za sebe ili za svoje goste, dobar krevet je nešto što svi cijene, pa svoj novi model potražite u trgovini Perfecta Dreams u City Centeru one Split.

Foto: Perfecta Dreams, press

Pretvorite dom u opuštajuću oazu

Ljetne pidžame zbog kojih ćete odgađati alarm

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići