Crumble s breskvama

Bruna Vučak donosi savršen ljetni desert

Obožavam ljeto i sve voće koje nam ono donosi, a breskve su mi definitivno favorit! Svaki put kad zagrizem breskvu, sjetim se kako sam ih kao mala kod bake brala sa stabla i jela u vrtu. Tako da se uvijek trudim maksimalno iskoristiti sezonu dok traje, pa sam ovaj put radila jedan pravi ljetni klasik, topli hrskavi crumble sa sočnim breskvama uz dodatak cimeta i limuna za osvježenje. Nadam se da ćete isprobati i uživati kao što sam ja.

Priprema:

Breskve narežite na ploške i pomiješajte s ostalim sastojcima za nadjev u posudi za pečenje. Smjesu za posipanje napravite tako što ćete sve sastojke sjediniti, razmrviti rukama i posuti po breskvama. Pecite na 180 °C 30-ak minuta. Još topli crumble poslužite uz sladoled od vanilije i pekan orahe.

Savjeti:

Umjesto sladoleda, uz crumble možete poslužiti i grčki jogurt. Breskve možete zamijeniti nektarinama, šljivama ili nekim bobičastim voćem. Ako želite gušći nadjev, prije pečenja breskvama dodajte 1 žlicu gustina.

Maslac S-BUDGET, 1,99 € (14,99 kn); kristalni šećer S-BUDGET, 1,80 € (13,56 kn); smeđi šećer S-BUDGET, 2,59 € (19,51 kn); brašno S-BUDGET, 0,80 € (6,02 kn); vanilin šećer S-BUDGET, 0,39 € (2,93 kn); sladoled SPAR Premium, 3,99 € (30,06 kn); zobene pahuljice S-BUDGET, 0,89 € (6,70 kn), sve SPAR

Foto: Bruna Vučak

INSPIRIRAJTE SE

Pretvorite dom u opuštajuću oazu

Brze lisnate košarice s voćem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići