Dar koji traje – dobra knjiga!

Za vas smo pročešljali knjižare i napravili popis naslova za svaki književni ukus

Eh, kad bi vrijeme adventa bilo malo manje stresno! Kao da se nekim čudom skupi milijun obveza koje su iskrsnule niotkud. Umjesto da uživamo u finoj hrani i kuhanom vinu, mi smo u predbožićnoj ludnici. Dobar dio tog stresa proizlazi iz razmišljanja o silnim darovima koje želimo pokloniti dragim osobama. No treba znati da postoje predmeti koji nemaju rok trajanja jer u sebi sadrže priču koja može postati dar koji ne prestaje darivati.

NEBODER ŽIVOTA – Zoran Salopek

Inspirativna priča o uspjehu unatoč teškim životnim uvjetima. Znate li kako savladati prepreke i kako živjeti punim plućima?

Zoran Salopek, danas uspješan poslovni čovjek, poduzetnik i investitor, otkrio je to uspinjući se iz podruma života, svladavajući prepreke kao što su nasilje i alkoholizam u obitelji, neimaština i loše obrazovanje i razvijajući pritom samosvjesnost – sposobnost osobe da očišćena od ograničavajućih i mračnih emocija objektivno sagleda sebe samog i svoju okolinu. U ovoj knjizi otvoreno i iskreno piše o svom putu prema uspjehu, želeći vam na vašem životnom putu biti mentor, ohrabriti vas, pokazati vam na svojem primjeru kako je sve, baš sve moguće, čak i ako ste siromašno dijete ulice, kakvo je on bio. (119 kn)

OKRUŽENI PSIHOPATIMA – Thomas Erikson

Novi hit autora bestselera Okruženi idiotima. Psihopata ili osoba s psihopatskim osobinama ima posvuda. Često je riječ o šarmantnim, atraktivnim ljudima koji svakoga mogu uvjeriti u što god požele, no ponašanje im je iznimno manipulativno i stalno traže mogućnosti da iskoriste ljude oko sebe.

Spoznajom o tome kako se vi ponašate možete prozreti njihove čak i vrlo profinjene manipulacije i spretno im odoljeti. Važna knjiga koja doslovce može spasiti život. Usto je i zabavna. (129 kn)

KARTE – Aleksandra i Daniel Mizielińscy

Atlas za cijelu obitelj koji nudi novi pogled na svijet. Zbog svojih je raskošnih ilustracija neusporedivih Mizielińskih ovaj atlas prava vizualna gozba za čitatelje svih dobnih skupina.

Na kartama nećete pronaći samo granice, gradove, rijeke i planinske vrhove nego i mjesta od povijesnog i kulturnog značaja, poznate osobe, tipične životinje i biljke, kulturna zbivanja i mnogo fascinantnih podataka povezanih s prikazanim područjem svijeta. (199 kn)

MOJA LJUBAVNA PRIČA – Tina Turner

Životna priča velike pjevačke zvijezde. Tina bez zadrške preispituje svoju intimnu prošlost – sve poraze i pobjede i sve ono što se događalo između.

Dijeli s nama svoja sjećanja na dane kad je nastupala s najvećim imenima glazbene industrije – Mickom Jaggerom, Keithom Richardsom, Davidom Bowiejem i Beyoncé – i priča nam o neočekivanom susretu s ljubavi svog života i vjenčanju s njim 27 godina poslije. Tina pripovijeda o svojem nesvakidašnjem životnom putovanju, pronalazeći ljepotu i smisao čak i u najmračnijim trenucima. Uz fenomenalnu autobiografiju Michelle Obame (koju također preporučujemo), ovo su memoari godine. (129 kn)

ASTROFIZIKA ZA LJUDE U ŽURBI – Neil deGrasse Tyson

Idealno za sve ljubitelje znanosti koji nemaju vremena. Na brojna dubokoumna pitanja o svemiru najbolji će odgovor dati poznati astrofizičar i autor brojnih uspješnica Neil deGrasse Tyson.

Malo je danas onih koji imaju dovoljno vremena za razmišljanje o svemiru. Zato Tyson sažeto i jasno te s mnogo humora svemir približava Zemlji u lako savladivim poglavljima koja se mogu čitati na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme dana prenatrpanog obvezama. (129 kn)

ČOVPAS – Dav Pilkey

Urnebesna priča za klince. Od autora svjetskog hita Kapetana Gaćeše dolazi hit-serija strip-romana o novom-starom junaku ČOVPASU!

Darko Bradarić i Marko Brkić iz Kapetana Gaćeše stvorili su novog junaka – pola čovjeka, pola psa i potpunog junaka. Autora ne treba posebno predstavljati jer se već godinama pokazuje kao vrstan pripovjedač čijim su otkačenim pričama klinci oduševljeni. (99 kn)

Svi navedeni naslovi dostupni su u trgovinama Hoću knjigu i Tisak medija centrima.

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Savršen zimski par!

Uspostavite zdrave granice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići