Kad klinci biraju – top 10 darova

Igračke koje garantiraju oduševljenje

U današnje vrijeme djeca zaista imaju sve na raspolaganju. Crtani filmovi dostupni su im u bilo kojem trenutku, i to na više opcija ekrana, igre i konzole imaju u svojim domovima od rođenja, a izbor igračaka im je toliki da i sami često ne znaju čime bi se igrali. Upravo ove činjenice roditeljima i obitelji čine velike probleme pri kupnji darova za svaku prigodu. Iako će većina djece sastaviti detaljan popis za Djedicu, često, ma koliko dugačak bio, nije dovoljan da svaki član obitelji dobije po jednu želju za ispunjavanje. Srećom, tu uskaču mali vilenjaci koji će vas spasiti razmišljanja i paničnog pretraživanja dobrih ideja koje klinci još nemaju.

Iako brojni i dalje Lego kocke smatraju tipičnom igračkom za dječake, ove kreativne kutije itekako su dobar odabir i za djevojčice. Osim što slaganjem djeca svake dobi vježbaju finu motoriku, različitim kombinacijama razvijaju i maštu te kreativnost koja će im uvelike koristiti u životu. Uz to, opcija između kojih možete birati je pregršt, što je izvrsno jer ćete sigurno pronaći dizajn i temu koja će oduševiti dijete kojem darujete. Od klasičnih izdanja sve do onih u suradnji s raznim kućama poput Disneyja, Lego kocke pokrivaju svako polje interesa djece.

Baby Center, 459,99 kn (61,05 €)

Baby Center, 913,99 kn (94,76 €)

Kod većine djevojčica najveći hit među darovima bit će svaka igračka koja nosi čuveno ime Barbie. Nova lutka ili dodatak koji će oplemeniti njezinu kolekciju izazvat će oduševljenje. Ipak, budite na oprezu i prije kupnje dobro provjerite da se odabrani komad već ne nalazi u njenoj kolekciji. Ako ste, pak, u potrazi za univerzalnim darom koji potiče kreativnost, plastelin je uvijek genijalna opcija. Taj će materijal, neovisno o ideji proizvođača, bez problema poprimiti koji god oblik dijete zamisli i jednakom brzinom se pretvarati u novu kreaciju.

Müller, 999,90 kn (132,71 €)

INTERSPAR, 169,90 kn (22,56 €)

Plišane igračke jedne su od omiljenih tješilica najmlađih članova obitelji. Kad pronađu svog najboljeg čupavog prijatelja, od njega se ne odvajaju ma gdje pošli. Bio to lik iz najdražeg crtanog filma ili omiljena životinja, ovo je dar koji će obožavati, pogotovo kada dolazi s dekicom i u obliku jastuka. Jednako omiljene igračke su i razna prijevozna sredstva. Od hodalica za puzače i autića za malo veće sve do romobila za one najveće, ovo će biti hit darovi za jureće dječake i djevojčice.

Magic Baby, 207,92 kn (27,60 €)

Top Shop, 159,96 kn (21,23 €)

Želite li totalno ziheraški dar za koji možete bez sumnje biti sigurni da će oduševiti klince, odaberite interaktivnu igračku. Vozila i roboti na daljinsko upravljanje ne samo što će oduševiti klince nego i roditelje iako mnogi to često ne žele priznati. Jednako oduševljenje djece, osobito onih najmlađeg uzrasta, izazvat će i Seka Sveznalica. Ovaj novitet među igračkama hit je otkad se pojavio na policama naših trgovina, zato će biti pun pogodak i kao dar ispod drvca.

Müller, 599,90 kn (79,62 €)

Magic Baby, 399,92 kn (53,08 €)

Darivate li malo veće klince, a ne želite njihovu kolekciju upotpuniti još jednim gadgetom, društvene će igre biti nepogrešiv smjer. Bez obzira na to hoćete li odabrati neku od klasičnih i dobro poznatih igara ili ćete otići u totalno novom smjeru, nećete pogriješiti. Osim toga, u isto ćete vrijeme jednom igrom darivati cijelu obitelj, što je dodatan bonus. Jedino na što se morate pripremiti kada darujete društvene igre jest to da ćete je vrlo vjerojatno morati odmah i zaigrati.

Baby Center, 129,99 kn (17,25 €)

Hoću knjigu, 189 kn (25,08 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Jedini pulover koji vam je potreban ovog prosinca

Super ideje za pune čizmice i široke osmijehe

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići