Detalji koji unose blagdane u svaki dom

Univerzalan dekor za svaki prostor

Blagdani su pred vratima, a početkom adventa polako ih počinjemo puštati u naše domove. U novije vrijeme brojne se obitelji odlučuju početkom prosinca u potpunosti dekorirati domove u blagdanskom duhu. Dok se druge drže tradicije, pa dekoriranje započinju adventskim vijencem i postupnim dodavanjem dekoracija te završava ukrašavanjem drvca na sam Badnjak. Kojoj god skupini pripadali, sigurni smo da ćete i ove godine u svoju kolekciju dekoracija unijeti i pokoji novi detalj kojim ćete osvježiti svoju klasičnu postavu.

Ovih blagdana posebno su popularna takozvana božićna sela, odnosno razne kućice kojima se upotpunjuje prostor ispred drvca. Tako će se u raznim domovima, uz klasične jaslice koje prikazuju bit ovog blagdana, pronaći i dodatni detalji koji će oplemeniti postav. Naš prijedlog svakako prednost daje drvenim materijalima jer unose dodatnu toplinu i posebno prekrasno izgledaju obasjani lampicama s drvca.

Boltze, Müller, 139,90 kn (18,57 €)

Svjetlost je neizostavan dio Božića. Unosimo je postavljajući razne šarene lampice što posebnu radost predstavljaju našim najmlađim članovima. Ipak, najljepšu toplinu blagdana unijet će prave svijeće čija se nježna svjetlost ne može mjeriti ni s kojom modernom tehnologijom. Osobito u trenucima opuštanja na kraju napornog dana uz omiljeni napitak koji ste poslužili u prigodnom posuđu što odmah mami osmijeh na lice.

dm, 19,90 kn (2,64 €)

Easy Life, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 323 kn (42,87 €)

Kad zamišljamo savršene blagdane, većina nas prvo pomisli na Badnjak i božićno jutro. No sasvim je svejedno na što ste prvo pomislili jer, sigurni smo, oboje uključuje najuže članove obitelji, pidžame i kućne ogrtače, ali i mekane deke kojima se baš svatko voli ogrnuti. Dok gledate omiljeni blagdanski film ili pak otvarate darove na kauču ili ispred drvca, deke i jastuci prigodnih motiva najljepši su dodatak u stvaranju tople atmosfere i uspomena. Pogotovo kad su u krznenom izdanju koje grije čak i na sam pogled.

Family – Intertekstil Stanić, 330,76 kn (43,90 €)

Vitapur, 224,96 kn (29,86 €)

Dormeo Home, 899,54 kn (119,39 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Super ideje za pune čizmice i široke osmijehe

Vrijeme darivanja kuca nam na vrata, opskrbite se dobrim knjigama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići