Darovi koji oduševljavaju

Cityjev rođendan potaknuo nas je da pronađemo top pet poklona koji će oduševiti svaku ženu

A odlična je vijest što ih ovaj vikend, točnije do 14.10. možete kupiti povoljnije, jer vas City Center one časti popustima. Stoga je sada prava prilika da odaberete darove za mamu, sestru, ženu, prijateljicu…

Parfem je uvijek dobar izbor, naročito ako dama u vašem životu voli isprobavati nove. A sa spojem senzualnih nota pačulija, mošusa i amroxa nećete pogriješiti.

Parfem, Yves Saint Laurent Mon Paris EdT 30 ml, Müller, 374,90 kn

Ono što žene također jako vole su torbice, kojih im nikada nije dovoljno. Ovaj elegantni model upotpunjen mašnom i biserima pun je pogodak.

Torbica, Tosca Blu, 899 kn

Nakit također spada u najpoželjnije darove. Minimalistički model poput ovog uvijek je dobar izbor.

Ogrlica, Guess, Watch Centar, 349 kn

Tenisice, koje su trenutne vladarice stila, isto su tako izvrsne jer se mogu nositi uz brojne trendi lookove.

Tenisice Michael Kors, XYZ, 1399 kn

Ručni sat u ženstvenoj varijanti i kombinaciji prljavoružičaste nijanse i starog zlata, vječni je komad koji će oduševiti svaku slavljenicu.

Ručni sat Rosefield, Watch Centar, 759 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Rođendanska proslava uz popuste

Tko se boji kiše još?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići