Detalji koji odišu lakoćom godišnjeg odmora

Čak i nakon povratka u svakodnevicu žudimo za malim morskim bijegom

Možda se neke među vama tek pripremaju za svoju ovogodišnju morsku avanturu, no s kolovozom za većinu dolazi povratak u stvarnost. Pa tako opušteni morski đir, ma koliko se za njega držale, polako odlazi u zaborav, a užurban tempo i pretrpan raspored zauzimaju njegovo mjesto. Srećom, u svoj dom možete unijeti male sitnice koje će svojom pojavom u svaki prostor unijeti toliko željenu lakoću godišnjeg odmora.

Vjerojatno ste i bez pogleda na naš odabir dekorativnih komada mogle pretpostaviti kako smo za temu odabrale nijanse plave. Ali koja bi druga boja unijela dašak morskog povjetarca i u trenutku nas mislima transportirala na omiljenu plažu. Pogotovo na ručniku koji sam po sebi zove na opuštene ljetne trenutke.

Vitapur, 49,95 kn

I dnevni boravci na trenutak mogu postati ljetne terase uz plave detalje. Neovisno o tome odaberete li dekorativan jastuk za kauč, kutijicu za odlaganje sitnica ili pak opuštajuću mirisnu svijeću koja donosi dašak Provanse i neodoljive mirise lavande i citrusa. Jer čak će i to biti dovoljno za punjenje baterija nakon napornog radnog dana.

Family – Intertekstil Stanić, 127,92 kn

L’Occitane, 176,70 kn

Pa čak i ako su vam i jutra užurbana, i minuta za vas uz kavu i čašu vode bit će dovoljna da vas podsjeti na lakoću buđenja na godišnjem odmoru. Naravno, i ovdje uz prigodne nijanse i motive koji će barem malo pomoći u trenucima sanjarenja i opuštanja prije negoli krenete u hektičnost svakodnevice. Ali srećom, uz njih ćete i u popodnevnim satima moći barem nakratko uhvatiti trenutak poznate fjake zbog koje obožavamo ljetni godišnji odmor.

Lonci & Poklopci by Bajde, 74 kn

Müller, 18,99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Opuštajući mirisi doma

Njegovana kosa i nakon sunca i mora

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići