Dizajnerska imena na jednom mjestu

Odjeću i modne dodatke poznatih hrvatskih dizajnera koje ste dosad viđali u magazinima, na televiziji i modnim revijama odsada ćete moći pronaći u Fashion.hr pop-up storeu u City Centeru one!

U suradnji s Fashion.hr platformom, City Center one okupio je domaća dizajnerska imena te je njihove najatraktivnije kreacije predstavio u Fashion.hr pop-up storeu. Tako će do 26. travnja ova posebna trgovina biti otvorena u City Centeru one West, a od 28. travnja do 27. svibnja store se seli se u City Center one East.

Ovdje na jednom mjestu možete kupiti birane dizajnerske kreacije iz najnovijih kolekcija Roberta Severa, Ana Marije Ricov, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Morane Krklec, Ivane Janjić te brandova Unaesthetik, Twins, Klisab, Marina Design, Anthony Avangard, Price on Request i Luka.

U ovom atraktivnom pop-up storeu moći ćete odabrati i nešto iz bogate ponude modnih dodataka iz najnovijih kolekcija brandova Emma&Nala Jewelry, Kragrlica, Mara D, Sexy Plexy, Nott Ordinary Jewelz, GoRetro, Lana and Love i Poppy. No, osim sjajnog shoppinga i jedinstvenih dizajnerskih kolekcija, planirana su i druženja s dizajnerima te druga popratna događanja. Odlična vijest je i da za plaćanje American Express karticom ostvarujete popust od 10 % na sve artikle u storeu.

Foto: Fashion.hr press

INSPIRIRAJTE SE

Volani kao zadani elementi

Točka, točka, točkica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići