Ekspresno obnavljanje kože

Kako bi pomogao koži da se obrani, Biotherm je kreirao Life Plankton Elixir, obnavljajući tretman protiv nepovoljnih utjecaja na našu kožu

Njegova jedinstvena formulacija pravi je odabir za sve tipove kože. Naime, 1952. godine u francuskim Pirinejima otkriven je jedinstveni prirodni sastojak, plankton koji se nalazio u čudesnom izvoru u kojem su se rimski vojnici kupali nakon bitke kako bi iscijelili rane. Temeljeći se na izvanrednoj moći ovog sastojka, Biotherm je 2014. godine kreirao paletu proizvoda Life Plankton za regeneraciju kože, a sada je priča dobila nastavak i to u formi Life Plankton Elixira, visoko koncentriranog tretmana za temeljito obnavljanje.

Ovaj izvanredan proizvod sadrži pet postotnu koncentraciju iznimno obnavljajućeg Life Planktona, ali i molekule hijaluronske kiseline koje popunjavaju kožu. Intenzivna regenerirajuća doza eliksira ključan je prvi korak njege, nalik prirodnim procesima u koži. I zaista ne čudi što ga zovu čarobnim duhom iz boce, jer nakon samo osam dana korištenja koža izgleda vidljivo mlađe.

Ovo je jedan od najučinkovitijih sastojaka kozmetičke industrije u području obnavljanja kože koji je iz temelja mijenja na tri načina – štiti i osnažuje od nepovoljnih vanjskih utjecaja, djeluje umirujuće i popravlja oštećenja nastala izlaganjem oksidacijskom i upalnom procesu te obnavlja kožu uz vidljive rezultate već nakon osam dana.

Njegova neljepljiva i nemasna tekstura povoljno djeluje na sve tipove kože, bez obzira na dob i stanje kože te se savršeno stapa nakon nanošenja, a može se nanositi i na osjetljivo područje oko očiju. Svakodnevnim korištenjem znakovi starenja su ublaženi, baš kao i crvenilo kože. Nanesite ga kao serum na kraju dana nakon čišćenja lica i nanošenja tonika i uživajte u vašoj novoj koži!

Biotherm Life Plankton Elixir, Müller, 30 ml 539,99 kn; 50 ml 696,90 kn

Foto: Biotherm press

INSPIRIRAJTE SE

Kozmetičke poslastice

Blistavost za svaku kožu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići