Ekspresno obnavljanje kože

Kako bi pomogao koži da se obrani, Biotherm je kreirao Life Plankton Elixir, obnavljajući tretman protiv nepovoljnih utjecaja na našu kožu

Njegova jedinstvena formulacija pravi je odabir za sve tipove kože. Naime, 1952. godine u francuskim Pirinejima otkriven je jedinstveni prirodni sastojak, plankton koji se nalazio u čudesnom izvoru u kojem su se rimski vojnici kupali nakon bitke kako bi iscijelili rane. Temeljeći se na izvanrednoj moći ovog sastojka, Biotherm je 2014. godine kreirao paletu proizvoda Life Plankton za regeneraciju kože, a sada je priča dobila nastavak i to u formi Life Plankton Elixira, visoko koncentriranog tretmana za temeljito obnavljanje.

Ovaj izvanredan proizvod sadrži pet postotnu koncentraciju iznimno obnavljajućeg Life Planktona, ali i molekule hijaluronske kiseline koje popunjavaju kožu. Intenzivna regenerirajuća doza eliksira ključan je prvi korak njege, nalik prirodnim procesima u koži. I zaista ne čudi što ga zovu čarobnim duhom iz boce, jer nakon samo osam dana korištenja koža izgleda vidljivo mlađe.

Ovo je jedan od najučinkovitijih sastojaka kozmetičke industrije u području obnavljanja kože koji je iz temelja mijenja na tri načina – štiti i osnažuje od nepovoljnih vanjskih utjecaja, djeluje umirujuće i popravlja oštećenja nastala izlaganjem oksidacijskom i upalnom procesu te obnavlja kožu uz vidljive rezultate već nakon osam dana.

Njegova neljepljiva i nemasna tekstura povoljno djeluje na sve tipove kože, bez obzira na dob i stanje kože te se savršeno stapa nakon nanošenja, a može se nanositi i na osjetljivo područje oko očiju. Svakodnevnim korištenjem znakovi starenja su ublaženi, baš kao i crvenilo kože. Nanesite ga kao serum na kraju dana nakon čišćenja lica i nanošenja tonika i uživajte u vašoj novoj koži!

Biotherm Life Plankton Elixir, Müller, 30 ml 539,99 kn; 50 ml 696,90 kn

Foto: Biotherm press

INSPIRIRAJTE SE

Kozmetičke poslastice

Blistavost za svaku kožu