Flamingo na modnom zadatku

Najpopularnija ptica, u modnom smislu, zasigurno je plamenac, odnosno flamingo, čiji print je neizbježan i to naravno ljeti

Tako se njegov simpatičan lik može pronaći na brojnim aktualnim komadima od obuće preko majica pa sve do privjeska za ključeve. U Cityjevoj ponudi pronašli smo nekoliko top komada koji će vas u vrućoj sezoni pretvoriti u pravu trendsetericu.

Obična bijela majica učas je postala statement komad zahvaljujući efektnom printu plamenaca. Odjenite je u spoju uz romantične suknje ili pak omiljene vruće hlačice.

Majica, Esprit, 119,30 kn

‘Modna’ ptica našla se i u formi neodoljivog privjeska za ključeve, tako da je uvijek možete imati uza sebe.

Privjesak za ključeve, CCC, 39 kn

Kratke hlače kao ljetni must-have dobile su neodoljivu girly verziju u ružičastoj nijansi sa satenskom mašnom i naravno zadanim motivom ptice koja u ovoj verzija ima i sunčane naočale.

Hlačice, New Yorker, 54,90 kn

Cool top za primjetne mladenačke kombinacije dolazi u upadljivoj nijansi, a upotpunjuje je zanimljiv print koji je dodatno ukrašen krznenom lopticom.

Majica, New Yorker, 54,90 kn

Slavna ružičasta ptica svoje je mjesto pronašla i na udobnim japankama u kojima možete provesti cijelo ljeto, a jednako dobro će pristajati uz haljine, ali i trendi bermude.

Japanke, Mass, 179 kn

Majica kraće forme odlično će pristajati uz hlače i suknje aktualnog visokog struka, a idealni modni partner će im biti jeans.

Majica, C&A, 79,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Šareni i meki ljetni partneri

U dva dijela

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići