U dva dijela

Sezona kupaćih kostima plasirala je nekoliko osnovnih trendova, među kojima su i dvodijelni badići s grudnjakom u formi topa

Ovi atraktivni modeli tako dolaze u asimetričnoj varijanti, s tankim ili širokim bretelama. Što se pak boja i dezena tiče, u fokusu su pastelne i upečatljive nijanse te prugasti i voćni printovi.

Narančasti kupaći kostim atraktivnog dizajna i efektne sjajne teksture ima zanimljive bretele koje možete vezati na više načina, dok su gaćice minijaturne, a bočno ih povezuju tek dvije trakice.

Yamamay, gornji dio 229 kn; donji dio, 129 kn

Crni model s neobičnim naramenicama, osim volana na gaćicama ,ima i statement print s motivom trešnjica.

Tezenis, gornji dio, 79,90 kn; donji dio, 99,90 kn

Elegancija u bijelom upotpunjena je smeđim karikama koje krase asimetrični top i bočne dijelove gaćica.

H&M, gornji dio, 129 kn; donji dio, 79,90 kn

Široke pruge obojile su kupaći kostim koji se sastoji od plitkih gaćica i čvrstog gornjeg dijela praktičnog i za žene s oblinama.

C&A, gornji dio, 19,90 kn; donji dio, 19,90 kn

Trend s jednom naramenicom totalni je must-have, baš kao i dezen prugica na njemu, koje u okomitom smjeru dodatno izduljuju figuru.

New Yorker, gornji dio, 79,90 kn; donji dio, 64,90 kn

Zavodljiva romantika najbolje se očituje u modelu pastelne nijanse koji odlikuju visoko rezane gaćice i grudnjak u formi topa s tankim bretelama.

Oysho, gornji dio, 149,90 kn; donji dio, 99,90 kn

View this post on Instagram

?? @si_swimsuit

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Na more sa stilom

Modni dvoboj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići