Šareni i meki ljetni partneri

Jedan od najvažnijih ljetnih rekvizita zasigurno je veliki ručnik za plažu

I naravno da ga uvijek pomno birate, gotovo jednako kao i kupaći kostim. Pa ako je vrijeme za novi, meki i šareni ručnik koji će vam biti idealan ljetni partner za more, zavirite u naš izlog i nadahnite se.

Popularni tropski uzorci svoje su mjesto pronašli i na ručniku boje fuksije, koji će u potpunosti upotpuniti vaš savršeni ljetni outfit.

Family – Intertekstil Stanić, 139,90 kn

U mornarskom stilu je i veliki ručnik na prugice, čiji završeci imaju neodoljive resice. Najbolje će se uklopiti uz kupaće kostime u istom štihu, ali i one u crvenoj nijansi.

Oysho, 199,90 kn

Zanimljiv kontrast snažnih boja, narančaste i pink sastavni su dio efektnog ručnika s cool natpisom.

Posteljina.hr, 49,95 kn

Ljeto i prugice gotovo su sinonimi, tako da nikako ne možete pogriješiti s raznobojnim prugastim modelom koji pristaje uz nijanse većine badića.

Springfield, 169,90 kn

Popularan voćni print limuna može se pronaći na atraktivnom ručniku čija je pozadina neočekivano obojena u crnu nijansu.

Tezenis, 79,90 kn

Ako niste pobornica uzoraka i šarenila, idealan izbor za vas bit će ručnik na pruge u nijansama iste boje i s natpisom it brenda.

Yamamay, 129 kn

View this post on Instagram

Feeling beachy ?

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

View this post on Instagram

Back to barefoot, back home.

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

View this post on Instagram

Beach day with my girls ?

A post shared by Kate Waterhouse (@katewaterhouse7) on

View this post on Instagram

Life ?? #summeressentials

A post shared by Juliane Diesner (@styleshiver) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

U dva dijela

Na more sa stilom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići