Haljina-košulja za svaki dan

Praktični top modeli

Košulje koje imaju duljinu poput haljina „in“ su i ove sezone. Osim što ih možete nositi cijeli dan, vrlo su efektne za postizanje dojma ako se odlučite na one s uzorcima. Ljeto još traje i vrijeme je da svoj ormar upotpunite jednim od ovih komada. Sigurni smo da nećete pogriješiti.

Jedan od obožavanih klasika koji se uvijek iznova ističe kao osnova garderobe i kao dobar početak svake kombinacije, ali i kao najnoviji trend koji unosi osvježenje u garderobu i daje efektan izgled svakoj kombinaciji svakako je i haljina-košulja. Iako su kolekcije omiljenih modnih brendova donijele baš svaki odjevni komad i modni dodatak koji možemo zatrebati ili poželjeti u novoj sezoni, samo nekoliko njih istaknulo se među onim svestranim modnim favoritima koji će s lakoćom odgovoriti na svaki modni izazov, a mi ćemo ih nositi i nakon kraja dugog, toplog ljeta.
Haljina-košulja jedan je od tih najsvestranijih modela koji se moraju naći na svakoj shopping listi. Osim što ćemo u njoj provesti ostatak ljetnih dana, haljina-košulja odlično će izgledati i u jesenskim kombinacijama. Ako ste ljubiteljica kraćih krojeva, do ispod koljena, birajte modele od laganih materijala, poput lana i pamuka. Bijeli, plavi i neutralni tonovi bit će vaši saveznici u svim prilikama.

Stradivarius, 35,99 €  (271,17 kn)

New Yorker,  9,99 €  (75,27 kn)

Fashion & Friends, Guess, 46,80 € (352,61 kn)

Od basic modela do nešto razigranije haljine s uzorcima, koje ove sezone nosimo kako u ležernom i poslovnom, tako i u onom najsvečanijem izdanju, s ovakvim modelima ne možete pogriješiti, osobito kada je riječ o klasičnim krojevima koji stvaraju elegantan look i s lakoćom se transformiraju i prilagode prilici. U nastavku vam donosimo modele duljih haljina-košulja koje smo viđali i viđat ćemo na svim fashionisticama.

C&A, 35,99 € (271,17 kn)

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Zara, 45,95 € (346,21 kn)

Foto: Press

Blokecore – novi trend koji spaja nespojivo

Hit komadi u kojima ćete probuditi svoju ženstvenost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići