Haljina za sve prigode

U posebnim prigodama želimo nositi poseban komad u kojem ćemo zasjati, ali i koji ćemo moći nositi i tijekom dana. Elegantna crna haljina s cvjetnim motivom preporuka je Roberta Severa.

Ako niste u mogućnosti kupiti haljinu koju ćete nositi isključivo na zabavama, investirajte u komad koji ćete moći nositi i tijekom dana – u raznim prilikama i nakon sezone proslava. Crna haljina s crvenim floralnim motivom odličan je primjer artikla koji može imati više funkcija.

Uz visoke čizme, baloner od kože ili PVC-a, ova će kombinacija biti super odabir za one koji obožavaju crnu boju kao osnovu i vole izgledati seksi. Iako je vrlo zatvorenog oblika, upravo odabirom materijala dobit ćete look koji odiše seksepilom.

Baloner Liu Jo, Fashion & Friends, 2.810 kn; naušnice, Mango, 49,90 kn; haljina, comma, 799 kn; torbica, Bershka, 119,90 kn; čizme, Nine West, 1199 kn

Ako ipak preferirate blagi retro štih, uz haljinu kombinirajte bundu od umjetnog krzna, retro torbicu i klasične crvene salonke. Ovdje je ključna igra boja: crvena na haljini odlična je poveznica s ostatkom artikala koji su u istoj boji. Look slobodno upotpunite većim naušnicama od kristala ili štrasa – neka uvijek barem jedan detalj sja!

Bunda, Zara, 799,99 kn; salonke, Stradivarius, 143,90 kn; haljina, comma, 799 kn; naušnice, Mango, 49,90 kn; torbica, Zara, 199,99 kn

Pleteni prugasti pulover

Plise suknja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići