Hit blagdanski outfiti za sve generacije

Na redu su božićne pidžame

Koliko god voljeli blagdanski šušur, adventske sajmove, domjenke i druženja sa širom obitelji i prijateljima, omiljeni dio blagdana svima nam je vrijeme provedeno u domu. Okupljeni oko ukrašenog drvca s najbližim članovima u razgovoru, gledanju omiljenih filmova i jednostavno provedenom zajedničkom vremenu. U tim trenucima frizure nam nisu najljepše, make-up je davno obrisan, a elegantni outfiti pospremljeni su u ormare i jedini outfit koji nam je potreban udobne su pidžame koje nas uvode u božićno raspoloženje.

Bez obzira na to koliko godina imate i kakve su vam društvene navike, dom je ipak središte blagdana. Tu smo najopušteniji i uživamo u malim stvarima koje u stvarnosti i jesu glavna bit blagdana, i to neovisno o tome koliko jednostavno ili grandiozno obilježavamo ovo doba godine. Tada uskačemo u svoje omiljene udobne kombinacije i po strani ostavljamo sav onaj stres koji je neizbježan dio prosinačke groznice. A koji će komadi činiti udobniji outfit od pidžame, i to one u tipičnim blagdanskim bojama i motivima.

Ženska pidžama, Instimissimi, 501,05 kn (66,50 €)

Muška pidžama, Tezenis, 225,96 kn (29,99 €)

Mame, tate i dječica uskaču u crvenu mekoću koja, ovisno o preferencijama, dolazi u različitim tonovima, ali s različitim uzorcima i prikazima koji nas često jednostavno dozovu s vješalica trgovina. Karirana klasika univerzalan je print koji će nas pratiti tijekom cijele zime i u kojem ćemo se rado prisjećati badnje večeri i božićnog jutra. No, čak ćemo se rado vraćati i liku omiljenog Djedice, božićnih drvaca i sobova. Bez obzira na to je li riječ o pamučnim, frotirnim ili pak čupavim izdanjima, ove su pidžame jedni od omiljenih komada koje baš svi dragocjeno čuvamo i s posebnom radošću svake godine iznova izvlačimo iz ormara, čak i svake godine nadopunjujemo kolekciju novim favoritima.

Pidžama za djevojčice, H&M, 150,61 kn (19,99 €)

Pidžama za dječake, Zara, 139,90 kn (18,57 €)

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Detalji koji unose blagdane u svaki dom

Kad klinci biraju – top 10 darova

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići