U slavljeničkom izdanju

Ako još niste napravili listu blagdanskih darova, sad je pravo vrijeme, jer zvjezdice, kuglice i bomboni samo su neka od bajkovitih pakiranja ovogodišnjih L'Occitane darova. Naravno, ondje vas očekuju i raskošni adventski kalendari koji osim popularnih L'Occitane proizvoda, sadrže i lijepe motivirajuće poruke o očuvanju prirode

Svoje omiljene kozmetičke proizvode sada možete pronaći i u blagdanskom izdanju, jer je kolekcije Karite s medom, Klasični karite i Blagdanski vrtovi svojim neodoljivim ilustracijama ukrasila tajvanska ilustratorica Hsinping Pan.

 

Tako limitirano izdanje kolekcije Karite s medom donosi malene užitke uz ekstrakt organskog lavandinog meda u duginim bojama. Živopisnim slikama upotpunjena je i Klasična karite kolekcija, koja se sastoji od jedanaest proizvoda odjevenih u duboke, svečane boje. Privlačnim mirisom brazilskih zelenih mandarina i ylang-ylang cvijeta oduševljava kolekcija Blagdanski vrtovi.

Kolekcija Karite s medom

Kolekcija Klasični karite

Kolekcija Blagdanski vrtovi

L’Occitane je kozmetički brend koji voli prirodu i brine o njenom očuvanju. Stoga koristi održivo proizvedene sastojke pazeći na uzgoj, kao i berbu biljaka, bez štetnog utjecaja na okoliš. Brend je uključen u očuvanje 350 ugroženih biljnih vrsta, a cilj im je sudjelovati u zaštiti 1000 vrsta do 2025. godine. Tako će vaši pokloni imati i priču o pravim vrijednostima.

L’Occitaneovi blagdanski bomboni, 180,90 kn

Blagdanska zvijezda Karite, 99,90 kn

Karite ultranježna krema za tijelo Blagdanski vrtovi – limitirano izdanje, 125 ml 192,80 knBalzam za usne Karite s medom – limitirano izdanje, 12 ml 68,30 kn

Sapun Karite s medom – limitirano izdanje, 150 g 68,30 kn

Karite ulje za tuširanje – limitirano izdanje, 250 ml 148,60 kn

Blagdanska kugla Odlični badem, 99,90 kn

Karite pjena za tuširanje Blagdanski vrtovi – limitirano izdanje, 200 ml 120,50 kn

Perlice za kupku Karite s medom – limitirano izdanje, 20 gr 36,10 kn

Foto: L’Occitane press

INSPIRIRAJTE SE

Blagdanska kolekcija

Više od mirisa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići