Inspirativne priče za početak proljeća

Zavirite među korice naslova koji će vas osvojiti

Proljeće je stiglo. Iako ga smatramo razdobljem u godini kad se sve budi, ono je nestalno i promjenjivo pa tako prekrasno sunce ubrzo zamijene gusti oblaci. I tako ukrug. Dok čekate da oblaci prođu, preporučujemo vam da zavirite unutar korica kojeg od novih naslova. Ovoga smo puta odabrali životne priče prepune zanimljivih avantura i poticajnih savjeta. P.S. Knjige se mogu čitati i vani, na suncu.

Nalin svijet – Dean Nicholson

Kad je tridesetogodišnji Dean Nicholson krenuo iz Škotske biciklom oko svijeta, namjeravao je otkriti sve što može o našemu planetu. No nije računao na lekcije koje će naučiti od svoje neočekivane družice.

Tri mjeseca nakon polaska, na zabačenoj cesti u planinama između Crne Gore i Bosne, naišao je na napuštenu mačkicu. Uz pomoć lokalnih veterinara, pomogao joj da se oporavi te su zajedno proživjeli brojne uspone i padove. Priča završava sretno, a mi se nadamo nastavku njihova putovanja. Hoću knjigu, 129 kn

Duhovno prosvjetljenje – Jed McKenna

Prva knjiga neobične trilogije o prosvjetljenju. U njoj američki duhovni učitelj i autor McKenna govori o svojem putu te odgovara na pitanja što je prosvjetljenje, što jest, a što nije istina i kako doći do nje. Pisana je u prvome licu poput isječka iz autobiografije te smo izloženi izravnom kontaktu s Jedovim umom (koliko može biti preko knjige).

Upoznajemo razne ljude koji su prošli kroz njegovo imanje u Iowi tražeći i gubeći sebe, a sve je začinjeno živahnim dijalozima. Na korice je izdavač stavio upozorenja #opasnaknjiga i #samozahrabre, a mi se, nakon čitanja, moramo složiti s njim. Hoću knjigu, 129 kn

Drži se – Kristina Kuzmič

Dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško. Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič govori o svojem životu. Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati gotovo tri milijuna ljudi.

Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog je njihove popularnosti što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše. Tisak media, 119 kn

Razmišljaj kao redovnik – Jay Shetty

Jay Shetty, zvijezda društvenih medija i voditelj popularnog podcasta On Purpose, svevremensku mudrost s kojom se upoznao kao redovnik oblikuje u svakodnevne praktične korake.

U ovoj nadahnutoj i osnažujućoj knjizi Shetty se poziva na vrijeme koje je proveo kao redovnik da bi nam pokazao kako raščistiti put do našeg potencijala i moći. Spajajući drevnu mudrost i vlastito bogato iskustvo iz ašrama u Indiji, otkriva nam kako nadvladati negativne misli i navike te dosegnuti mir i svrhu duboko u nama. Hoću knjigu, 139 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Unesite proljeće u svoj prostor

Knjiški bestseleri za svačiji ukus

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići