Knjiški bestseleri za svačiji ukus

Šareni izbor naslova u kojem će svatko pronaći svog favorita

I dok nam se sunce smiješi i tjera nas van na netom otvorene terase kafića, u knjižarama su se pojavili neki izvrsni naslovi. Budući da su knjige doista raznovrsne po stilu i žanru, odlučili smo napraviti jedan mali presjek u kojem ima za svakog ponešto.

Psihologija i samopomoć

Kako bolje misliti – Christel Petitcollin

Nastavak autoričina velikog hita Kako manje misliti, najprodavanijeg naslova u Hrvatskoj 2020.

Ovu je knjigu napisala kako bi odgovorila na brojna pitanja čitatelja. Ali im i dodatno pomogla da se nose sa svojim mislima na način koji će im, umjesto nezadovoljstva, omogućiti sretniji i produktivniji život. Tisak media, 129 kn

Moć svjesnosti – Neville Goddard

Prvo hrvatsko izdanje knjige u originalu objavljene daleke 1952. Neville je proučavao načine kojima možete ostvariti sve želje.

Knjiga je bogata idejama, ali i konkretnim primjerima koji osvjetljavaju put i čine ga lakim. Taj je naslov prethodnik brojnih bestselera o zakonu kreiranja vlastite stvarnosti, no nijedan ga nije uspio nadmašiti u praktičnosti. Hoću knjigu, 79 kn

Vodič za vrhunski uspjeh – Robin Sharma

Još jedno u nizu reizdanja bestselera Robina Sharme. Ovdje se udaljio od svojeg uobičajenog formata edukacijskog romana te je skupio više od stotinu naputaka u kojima obuhvaća srž svojeg učenja.

Uz kratka poglavlja i autorov pitak stil, knjiga se čita u dahu. Sharmine su misli jasne, a savjeti itekako korisni. Hoću knjigu, 129 kn

Publicistika

Dragi autore ili kako odbiti remek-djelo – Riccardo Bozzi

Kako bi izgledalo da su se najpoznatiji pisci svih vremena morali nositi s današnjom izdavačkom industrijom, marketinškim zahtjevima, autocenzurom i političkom korektnošću?

Mnoga remek-djela vjerojatno ne bi ugledala svjetlo dana. Ova knjiga pokušava dočarati kako bi izgledale odbijenice koje bi autori poput Homera, Shakespearea, Prousta, Tolstoja, Nabokova, Becketta možda primili da su živi i danas. Hoću knjigu, 99 kn

Na Kamalin način – Dan Morain

Biografija prve žene crnkinje izabrane na potpredsjednički položaj, s obiljem novih informacija koje nam otkrivaju kako je kći dvoje imigranata u segregiranoj Kaliforniji postala jedan od najuspješnijih američkih političara.

Malo što je u vezi s Kamalom Harris uobičajeno i obično, ali njezina osobna priča istodobno utjelovljuje ono najbolje od Amerike. Hoću knjigu, 159 kn

Juche – Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji – Oli Grant

Zamislite svijet u kojem se muškarce i žene tretira jednako, starije poštuje, u kojem djeca mogu ostvariti snove. Zamislite društvo, ljubazno i pošteno, u kojem su ljudi bez brige i jada. Dobro došli u Sjevernu Koreju.

Naučite kako izbjeći stres kašnjenja na posao (spavati u uredu), brzo smršavjeti (zdjela riže dnevno za obitelj), riješiti se ovisnosti o skupim krpicama (primjenom homogene modne politike za mase) ili pak potrebe za psihijatrom (povjerite se Velikom Vođi, ionako vas stalno sluša). Hoću knjigu, 99,90 kn

Beletristika

Nizozemska kuća – Ann Patchett

Potresna saga koja se proteže tijekom pet desetljeća. Priča je to o snažnoj povezanosti brata i sestre, kući njihova djetinjstva i prošlosti koju ne mogu ostaviti za sobom; roman o obitelji, gubitku i ljubavi.

Remek-djelo američke spisateljice Ann Patchett ušlo je u finale Pulitzerove nagrade, uvršteno u brojne preglede najboljih knjiga godine uglednih svjetskih medija i očaralo čitatelje diljem svijeta. Tisak media, 129 kn

Klub istražitelja ubojstava četvrtkom – Richard Osman

Roman Richarda Osmana, Klub istražitelja ubojstava četvrtkom britanska je književna senzacija koja je u samo tri mjeseca u Velikoj Britaniji prodana u više od milijun primjeraka i objavljena u četrdesetak zemalja.

Još prije izlaska knjige iz tiska, prava za filmsku ekranizaciju kupila je producentska kuća Stevena Spielberga koja upravo priprema film. Kriminalistička poslastica koja će poharati domaće top liste. Hoću knjigu, 99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit-serije snimljene po knjigama

Izvrsne priče

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići