Unesite proljeće u svoj prostor

Toplo vrijeme idealna je prigoda za osvježavanje doma novim bojama

Nakon tmurnih zimskih mjeseci napokon su se do nas počele probijati prve zrake proljetnog sunca. Baš je zato idealan trenutak da u svoj prostor unesemo detalje koji će bojama odisati na proljeće. Ali i buditi dodatan optimizam kad god ih pogledamo.

Zelene nijanse kao stvorene su za unošenje proljeća u životni prostor. Bilo u formi mekane dekice pod koju se još uvijek volimo zavući za opuštenu filmsku večer. Ili neodoljivo mekanih ručnika koji nas od rana jutra pune dobrom energijom. Zelena će boja biti pun pogodak za baš svaki kućni tekstil.

Vitapur, 199,90 kn

Family – Intertekstil Stanić, od 59,90 kn

Pastelne nijanse nježne plave i ružičaste boje nisu samo rezervirane za proljetne modne kombinacije. One će svoje mjesto pronaći i među kuhinjskim pomagalima i dekorom. Kuhalo za vodu retro dizajna koje odiše davnim pedesetima pun je pogodak za dozu boje u kuhinji. A u dnevnim i spavaćim sobama svoje će mjesto pronaći svjetiljka koja je ujedno i difuzor. Jer ne samo da će bojom unijeti proljeće, nego će to činiti i neodoljivim mirisima.

Ariete, Elipso, 449 kn

Nikki Amsterdam, Sancta Domenica, 799 kn

Pogriješiti nećete ni sa šarenim detaljima koji unose dozu djetinjeg šarma i posebnog veselja. Neodoljiv tepihić koji osim natpisa krase i rese poželjet će vam toplu dobrodošlicu i oraspoložit vas i nakon najnapornijeg dana. A set šarenih čaša će osim toga biti i idealan saveznik za tople večeri na balkonima i terasama čijoj se sezoni posebno veselimo.

Stradivarius, 119,90 kn

Set staklenih čaša Evviva Mozart, Lonci & Poklopci by Bajde, 289 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Knjiški bestseleri za svačiji ukus

5 savjeta za drugačiju godinu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići