Instant glow up: Ove maske dodajemo u svoju kozmetičku torbicu

Male tajne zdrave kože

U današnjem dinamičnom svijetu maske za lice postale su nezamjenjiv alat za postizanje i održavanje zdravlja i ljepote kože. One su ključan korak u dubinskoj njezi kože, rješavaju specifične probleme kože lica i vraćaju joj blistavost, a u kombinaciji s redovitom njegom osiguravaju najbolje rezultate. Vrlo je važno koristiti adekvatnu masku, tj. prilagoditi odabir trenutnom stanju kože.

Maska s multivitaminima

Snažna multivitaminska maska sadrži visoku koncentraciju antioksidansa koji su veoma važni za zdravlje kože. Potiče regeneraciju zdravog tkiva i oporavlja kožu nakon oštećenja te poboljšava njenu zaštitnu sposobnost. Idealna je za suhu, beživotnu, dehidriranu kožu bez sjaja, zrelu i kožu oštećenu sunčevim djelovanjem.

MultiVitamin Power Recovery Masque, Dermalogica, 63,04 € (474,97 kn)

Maska za hidrataciju

Iroha Nature intenzivna je umirujuća i hidratantna maska za lice s Aloe verom. Dubinski vlaži kožu, intenzivno je umiruje, potiče obnavljanje stanica i brine se o mikrobioti kože. Namijenjena je svim tipovima kože, a posebno suhoj, umornoj i osjetljivoj. Dolazi kao sheet maska te je 100% biorazgradiva.

Iroha Nature, dm, 4,76 € (35,86 kn)

Anti-age maska

Dr. Brandt je u potpunosti je promijenio pravila igre kada je riječ o njezi kože. Ova revolucionarna magnetizirana maska koristi moć magnetskog privlačenja kako bi usporila pojavu znakova starenja kože. Sadrži mikromagnetske čestice koje na površini kože stvaraju elektromagnetska međudjelovanja, čime se izvlače toksini iz kože i potiče sposobnost kože da se pomladi. Antioksidacijske molekule dodatno čiste kožu i smanjuju vizualne znakove starenja, a aromaterapijska lavanda umiruje osjetila.

Magnetight Age-Defier Dr. Brandt, Farmacia, 92,85 € (699,58 kn)

Pročišćujuća maska

Učinkovita maska za lice sadrži amazonsku bijelu glinu koja čisti pore kože i uklanja višak masnoće. Izvrsna je za detoksikaciju, smanjuje vidljivost pora te koža izgleda zaglađeno i postaje mekša.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque, Kiehl’s, 37,50 € (282,54 kn)

Maska za umornu kožu

I’m Real sheet maske ciljano rješavaju različite probleme kože. Ova sheet maska s ekstraktom breskve osvježava, uklanja sivilo i unapređuje ten. Dolazi u tri sloja za bržu apsorpciju svih vitamina i esencija koje sadrži.

Tonymoly, Douglas, 5,96 € (44,91 kn)

Noćna maska

Dragocjena noćna maska s kompleksom korzikanskog smilja i hijaluronskom kiselinom zaglađuje i hidratizira kožu te djeluje antioksidacijski. Posebno štiti kožu od štetnog utjecaja plavog svjetla digitalnih ekrana, a mekana tekstura vraća se u prvobitni oblik nakon korištenja. Poboljšava izgled kože, smanjuje tanke linije na koži i hidratizira.

Immortelle Precious Overnight Mask, L’Occitane, 57,30 € (431,73 kn)

Foto: Pexels, Canva i press

Wellness za kožu

Njegujte preplanulu put

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići