Intenzivna mirisna verzija

Najnoviji muški miris iz YSL Beautѐ radionice, Y LIVE Eau de Toilette Intense, smjestio se negdje između svježine i intenziteta, a namijenjen je muškarcu koji je ostvario svoje snove i koji teži tome da ih ostvari još i više

Ovaj svjež i mladenački miris tako je upotpunio liniju svojih klasičnih prethodnika YSL Y EdT i EdP svojom jačom i intenzivnijom verzijom.

Tvorac parfema je Dominique Ropion, koji je ovaj fougere miris ‘izgradio’ oko binarne strukture koja se poigrava kontrastom svijetlih i tamnih nota. Naime, izgrađeni na esenciji lavande, geranija i noti mahovine, fougere mirisi dio su dominantne mirisne obitelji muških parfema.

Nova verzija tih mirisa, Y LIVE EdT Intense, svježa je i senzualna te sadrži dvije specifične mirisne karakteristike. Dok su gornje note svježe i svijetle, bazne su bogate i senzualne. Sve je začinjeno grejpom i notom kruške, dok je samo srce mirisa omekšano notama smreke. Intenzitet svih ostalih nota pojačava apsolut cvijeta naranče.

Neodoljiva bočica, koju je dizajnirala Suzanne Dalton, ima izražene rubove te je presječena sjajnim metalnim slovom Y, a najnoviju verziju odlikuje i stupnjevanje plave boje koja postupno svijetli, da bi pri dnu postala prozirna.

Pjevač Adam Levine zaštitno je lice mirisa kao neizostavan član kampanje Y LIVE, koju je režirao Kim Chapiron.

Y Live For Men Eau de Toilette Intense, Douglas, 60 ml 509 kn; 100 ml 699 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Nova mirisna kampanja

Neonski miris

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići