Nova mirisna kampanja

Britanski glumac Nicholas Hoult i talijanska glumica Alice Pagani glavni su protagonisti najnovije Armanijeve kampanje za snažan mirisni par – In Love With You Freeze i Stronger With You Freeze

Nastavak je to priče na duo predstavljen 2017. godine – In Love With You za žene i Stronger With You za muškarce, kojima se slavi bezuvjetna ljubav. Nova varijanta mirisa Emporio Armani predstavljena je modernom filmskom ljubavnom pričom, koja je pred objektiv stavila talentirane i privlačne glumce.

„Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče“, kažu iz Armanija.

Kampanja pod nazivom „Snažniji zajedno“ fokus stavlja na zaljubljen mladi par koji tumače Nicholas Hoult i Alice Pagani, a predstavlja neslomljivu snagu ljubavi i zajedništva. Sve je ovjekovječeno kamerom francuskog redatelja Fabiena Constanta. Radnja se odvija na romantičnom putovanju kroz vrijeme, a smještena je u urbani krajolik.


Ljubavni par ne može ništa rastaviti jer njihova kemija i neodoljiva privlačnost snažniji su od svega. Pa tako zajedno uživaju u noćnoj vožnji na vrtuljku, neočekivanom poljupcu u vintage automobilima, zajedničkoj kupki… Neprekidno slijede jedno drugo kako bi uhvatili trenutak i zamrznuli ga da traje zauvijek…

Novi miris za muškarce Giorgio Armani Stronger With You Freeze aromatični je fougere miris čije bazne note čine glazirani kesten, drvo Guaiac, bourbon vanilija i amberwood. Čine ga i zanimljivi akordi đumbira, lavande i kadulje.

Muški miris Giorgio Armani Stronger With You Freeze, Müller,
50 ml 473,90 kn, 100 ml 648,90 kn 

Ženski miris Giorgio Armani In Love With You Freeze, Müller,
30 ml 404,90 kn, 50 ml 583,90 kn, 100 ml 802,90 kn

Giorgio Armani In Love With You Freeze orijentalni je cvjetni miris za žene, koji se između ostalog bazira na pačuliju, vetiveru, bijelom mošusu i drvenastim notama.

Foto: Giorgio Armani press

INSPIRIRAJTE SE

Neonski miris

Obnova zrele kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići