Medena njega kože

Kao što tijelo štitimo slojevima odjeće, tako je zimi potrebno zaštititi i kožu kako bismo sačuvali blistavost tena. I zato obratite pozornost na potrebe svoje kože te joj podarite najbolju moguću njegu i zaštitu od hladnoće, vjetra, ali i suhog zraka uslijed grijanja

Jedno od odličnih rješenja je Nuxeova Rȇve de Miel linija za njegu kože zimi koja se bazira na medu.

Zimi je itekako važno koristiti sredstva za čišćenje koja ne isušuju kožu. Rȇve de Miel gel za čišćenje lica i uklanjanje makeupa nježno čisti lice u jednom potezu. Formula mu je prilagođena osjetljivoj koži, koju uz pomoć alantoina umiruje i čini svilenkastom. Tako med bagrema obnavlja i omekšava kožu, dok je ulje suncokreta hrani i štiti. Osim gela za čišćenje lica, tu je Rȇve de Miel iznimno bogat gel za čišćenje lica i tijela, koji također ne sadrži sapun i ne isušuje kožu već je, naprotiv, hrani.

Nuxe Iznimno bogat gel za čišćenje lica i tijela Rêve de Miel, Farmacia, 400 ml, 164,34 kn; Nuxe Gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke Rêve de Miel, Farmacia, 200 ml, 108,01 kn

Trenutačno olakšanje suhoj koži pružit će Iznimno ugodna dnevna krema za lice iz iste linije, baš kao i njena noćna varijanta. Obje verzije obilato hrane kožu dragocjenim biljnim uljima, bogatim shea maslacem, dok je med bagrema hidratizira i obnavlja.

Nuxe Dnevna iznimno umirujuća krema za lice Rêve de Miel, Farmacia, 50 ml, 247,48 kn

 

Nuxe Noćna iznimno umirujuća krema za lice Rêve de Miel, Farmacia, 50 ml, 247,48 kn

Suha koža ruku ostavlja vrlo neugodan osjećaj. Olakšanje pruža Nuxeova krema za ruke i nokte, a sve uz pomoć biranih sastojaka iz prirode. Stručnjaci se slažu da ona savršeno hidratizira kožu obiljem vlage, hrani dragocjenim lipidima i potiče njeno obnavljanje. Bez masnog osjećaja na koži, ona je štiti od agresivnih vanjskih utjecaja i sprječava njeno prijevremeno starenje. Sadrži vitamin E, med bagrema, hranjiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena, kao i podatni shea maslac za zaštitu i trenutačnu mekoću.

Nuxe Krema za ruke i nokte Rêve de Miel, Farmacia, 50 ml, 66,67 kn

Ništa manje važne nisu ni usne za koje je Nuxe namijenio poseban proizvod, sada već kultni balzam za usne, koji je ujedno i jedan od najprodavanijih Nuxeovih proizvoda. U posljednjoj liniji njegova je formula još savršenija, odnosno obogaćena nezamjenjivim propolisom. Zahvaljujući njemu, ovaj je balzam sada još snažniji u borbi protiv suhih i ispucanih usana. Nova formula također je obogaćena s čak 25 % više njegujućeg shea maslaca. Djelotvornost ovog proizvoda dokazana je čak i u najhladnijim uvjetima u Kanadi, a o njegovoj učinkovitosti govori i podatak da se svake minute diljem svijeta proda jedan primjerak ovog Iznimno hranjivog i obnavljajućeg medenog balzama za usne.

 

Nuxe Iznimno hranjiv i obnavljajući medeni balzam za usne Rêve de Miel, Farmacia, 15 g, 87,40 kn

Foto: Nuxe press

INSPIRIRAJTE SE

Senf žuta

Zavodljiv kućni look

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići