Uredite dom u Pantone boji godine

Nijansa breskve za udobniji interijer

Globalno priznat kao vodeći izvor stručnosti o boji, Pantone Color Institut pruža uvide u nijanse koje će pomesti nadolazeće razdoblje. Za 2024. je proglasio toplu “Peach Fuzz” bojom godine, koja zbog svoje nježnosti i primamljivosti između narančaste i ružičaste donosi mir i začahurenu toplinu.
Osim što je zanimljiva, ova boja breskve je bila izrazito popularna prije nekoliko desetljeća, što nam daje i retro ugođaj koji odgovara svim ukusima.
Cilj ove boje, prema Pantoneu, jest promicanje empatije, razumijevanja, brige, zajednice i suradnje, stoga se ova breskvasta nijansa mora naći u svačijem interijeru kako bi prostor učinila još ugodnijom oazom.

Istražili smo inspirativne načine kako u trenu unijeti trendi, toplu i ugodnu Peach Fuzz boju u svoj dom.

Najjednostavniji i efektan način da ubacite novu boju u bilo koju prostoriju je uz dodatke za namještaj. Odaberite jastučnice u dimenziji koja vam odgovara i dodajte dašak ove popularne Pantone boje bilo kojoj postojećoj shemi koju volite.

Svilanit, Vitapur, 8,94 €

 

Možete utopliti i svoju spavaću sobu posteljinom u ovom tonu koja će podignuti i osvijetliti prostoriju u sekundi.

Posteljina.hr, 26,99 €

Kuhinjski prostor možete obogatiti bijelom tehnikom u Peach Fuzz nijansi, koja će zbog svog metalik sjaja dati retro prizvuk.

Russell Hobbs, Elipso, 55,90 €

 

Za uravnotežen početak dana odaberite popiti najdraži topli napitak u šalici ove nježne boje.

Easy Life, Lonci&Poklopci, 31,50 €

 

Kupaonici je savršen i uvijek potreban dodatak ručnik, a ovaj u tonu breskve odgovarat će neovisno o tome imate li svijetle ili tamne pločice – nijansa u oba slučaja suptilno oživljava prostor u kojem se nalazi.

Family, Intertekstil Stanić, 4,79 €

 

Za potpuni ugođaj koji donosi mir i balans nesumnjivo su svijeće, koje možete postaviti u bilo koju prostoriju i u trenu je učiniti toplijom.

Woodwick, Hoću knjigu, 34,98 €

 

Foto: Canva, press Vitapur, Russell Hobbs, Woodwick, Family, Easy Life, Posteljina.hr

Detalji za dom koji čine razliku

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići