Intrigantna priča o siromašnoj djevojci koja završi u luksuznoj palači

Novi veliki bestseler na policama knjižara – upravo je knjiga Princeza od papira

Ella Harper ima sedamnaest godina i živi sama. Majka joj je preminula, a oca nikada nije upoznala. Novca nema, a ono malo što zaradi obavljajući neugodne poslove, mora dati za školovanje. No Ella nije obična djevojka koja će se slomiti kada stvari krenu loše. Često se seleći tijekom života s majkom koja je imala brojne neuspjele ljubavne veze, naučila je živjeti bez čvrstoga uporišta. Ella je uporna, marljiva i samostalna.

I dok svoj sljedeći posao nalazi u striptiz-klubu, skrivajući noćne aktivnosti od vršnjaka i profesora, u život joj ulazi misteriozni stranac. Jednoga dana ravnatelj je pozove u svoj ured kako bi joj priopćio veliku vijest: Ella ima novog skrbnika. To je jako uplaši jer ne želi svoju samostalnost predati u ruke nekom neznancu. Ali taj neznanac nije bilo tko. Callum Royal jedan je od najbogatijih ljudi u Americi s prestižnim utjecajem i statusom u društvu. Ali kako je sve to došlo tako naglo? Takve stvari događaju se samo u filmovima, zar ne?

Callum je, naime, bivši prijatelj njezina oca. Ella je zaintrigirana jer cijeli život želi doznati o kome je riječ i čije gene nosi. Netom prije svoje smrti, Ellin otac zamolio je Calluma da se pobrine za nju, da joj omogući završavanje dobre škole kako bi krenula u život s perspektivom i nadom. I tako se, u samo nekoliko dana, njezin život potpuno promijenio.

Novac, vile, ugledne škole, skupa odjeća – to su stvari koje Ella ne poznaje, a sada se čini da su njezina nova svakodnevica. Ali ovo nije bajka, pa tako novac dolazi u paketu s novim problemima. Naime, Callum ima pet sinova. Oni su iznimno privlačni, ali isto toliko uporni u namjeri da Ellu izbace iz svoje kuće i unište je do kraja. Ne zanima ih neka djevojka koja je, po njihovu mišljenju, k njima došla samo zato da iskoristi njihova naivnog oca. Naravno, ona se naučila boriti, to je činila odmalena, ali nitko je nije pripremio za situaciju u kojoj će joj neprijatelji biti tako zgodni i neodoljivi…

Kreće luda avantura prepuna humora i intriga. Ella ne posustaje, iako joj braća Royal smještaju na svakom koraku čineći njezin novi život vrlo zahtjevnim. Ruše joj samopouzdanje, flertuju s njom pa je zadirkuju i poigravaju se njezinom nezavidnom prošlošću. S druge strane, ona se s time nosi na zadivljujući način te polako gradi svoj status među njima, a preko toga i u društvu razmaženih bogataša. Iz situacije u situaciju ona pokazuje kolika je u njoj snaga, a mladi se Royali sve više zanimaju za nju.

Mogli bismo reći da je ovo moderna inačica bajke o Pepeljugi, pomiješana sa spletkama iz televizijskih serija Slatke male lažljivice i Tračerica. Tinejdžeri su glavni protagonisti, ali nikako nemojte misliti da to znači nevinost. U knjizi je mnogo strasti, erotike i ludih zabava koje će vam zaustaviti dah. Ellino probijanje kroz predrasude visokog društva napeto je, ali i vrlo zabavno. Ovo je prvi dio serijala koji je teško prestati čitati sve do posljednje stranice. A nakon toga poželjet ćete još.

Tisak Media, 99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Najljepše ljubavne priče na papiru i filmskom platnu

'Nabor u vremenu' – povratak velikog klasika za mlade

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići