It nakit

Narukvice, kao neizostavan nakit za žene i muškarce, datiraju još iz najranije povijesti i to već iz kamenog doba, kada su bile načinjene od vapnenca ili školjki

Osim ukrašavanja zapešća, podlaktica, nadlaktica, ali i gležnjeva, narukvice su nekada bile i statusni simbol, odnosno znak društvenog položaja, kao i sredstvo plaćanja. U novijoj povijesti one su bile namijenjene samo ženama, no i to se promijenilo pa narukvice sada nose svi. No današnje narukvice strogo su podijeljene na ženske, muške ili dječje. Najveći izbor, naravno, imaju žene, a među najnovijim modelima prevladavaju one tanke ukrašene privjeskom poput srca, simbola vječnosti, zvjezdica ili križića, a koje se nerijetko nose nanizane.

Što se pak boja tiče, podjednako su zastupljene one zlatnog i srebrnog sjaja, kao i narukvice načinjene u kombinaciji s crvenim vezicama. Najnoviji modeli ukrašeni su cvjetnim motivima poput listića ili cvjetića te biserima, ali i ‘bombicama’ s resicama. Svi ovi modeli zgodno će izgledati i ako ih isfurate uz sat na ruci, kako se to nosilo devedesetih…

Stradivarius, 49,90 kn

Guess, Watch Centar, 279 kn

Bershka, 39,90 kn

Calvin Klein Joyous, Krona, 860 kn

 

Bershka, 49,90 kn

 

Pull&Bear, 69,90 kn

Charm Silver, 165,75 kn

Mango, 49,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Volimo trenirke

Tako poželjan – ženski bodi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići