Iza kulisa nove kampanje

Dok gledamo genijalne fotografije najnovije kampanje City Centera one, ne možemo ni zamisliti kako su nastale. Upravo zato donosimo vam foto sažetak koji se odvijao iza scene

A kako je sve počelo? Inspiracijom naravno, odnosno proljetnom svježinom koja je nadahnula samu kampanju. U samom fokusu bili su upečatljivi artikli koje je u glavnoj ulozi ponijela manekenka Nevena Dujmović iz agencije Colors Model Managment.

Na čelu ekipe genijalaca koji su stvarali ovu kampanju bio je fotograf Mladen Šarić, koji je svojim kreativnim konceptom i fotografijama i u ovom projektu nadmašio sva očekivanja. Neodoljive outfite, koji su također bitno utjecali na realizaciju Mladenove vizije, pomno je iz trgovina City Centera one odabrao stilist Saša Joka, složivši odličnu modnu priču. Cijelu priču upotpunile su frizure koje je vješto izradila frizerka Milena Maršić, dok je točku na ‘i’ svojim originalnim makeupom dala vizažistica Tena Bašić.

Dijelić atmosfere sa snimanja ulovio je Timy Šarec, stoga zavirite u video i otkrijte kako je izgledalo na setu.

 

A bajkoviti set, ispunjen predimenzioniranim cvjetovima, osmislio je Mladen Šarić, koji ih je u kolaboraciji s Moranom Stinčić i Igorom Lenardom i dizajnirao. Tako je nastao fascinantan set dizajn, a kakva je bila sama atmosfera na snimanju, provjerite na fotografijama iza kulisa.

Photo credits: Mladen Šarić, Timy Šarec

INSPIRIRAJTE SE

My special place

Tisuću lica balerinki

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići