Logo kao trend

Mnogi brendovi kao specifičan print nerijetko koriste vlastiti logo. Na taj način dobivaju jedinstven komad s potpisom, ali i odličnu reklamu

Trendseterice najviše uživaju u takvim prepoznatljivim dezenima koji jasno daju do znanja koju marku nose. Tom trendu priklonili su se i high street brendovi pa je logomanija neizbježna i apsolutno poželjna. Stoga ne bi bilo na odmet da i vi nabavite koji artikl oslikan popularnim logićima.

Elegantna torbica osim isprekidanim linijama i slovima, ukrašena je zlatnim lancem za nošenje na ramenu ili još praktičnije, preko tijela.

Torbica, Carpisa, 229 kn

Ruksaci koji su osvojili modni tron i dalje su vodeći dodatak sportskih, ali i urbanih kombinacija.

Ruksak Michael Kors, ICON., 2299 kn

Ručni sat upotpunjen prepoznatljivim logotipom osim brojčanika ima i remen s istim motivom, a kao dodatni ures, tu su i blještavi kamenčići.

Ručni sat Guess, Watch Centar, 1099 kn

Jedan od vodećih modela sezone su mokasine, koje također nose print s inicijalima svojeg kreatora.

Mokasine Michael Kors, Humanic, 999 kn

I obična bijela majica u trenu će postati itekako modno zanimljiva, ako je oslikana aktualnim uzorkom brenda.

Majica Calvin Klein, Peek&Cloppenburg, 375,95 kn

Malena torba načinjena u spoju kroko printa i loga poznate modne kuće odlično će se uklopiti uz dnevne, ali večernje outfite.

Torbica, Zara, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Prozirni elementi

Za udoban i elegantan korak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići