Književni hitovi koji će vam obogatiti ljeto

Od mora odličnih naslova, pred vama je najbolje ljetno štivo koje nećete ispuštati iz ruku

Tijekom ljeta, za knjigoljupce ne postoji ništa ljepše od susreta s dobrom knjigom u miru hladovine. Drugi ovu sreću upoznaju tek kad su vrućine nepodnošljive te im ostane snage jedino za čitanje uz omiljeno hladno piće. Poznato je da čitanje opušta, pa je vrijeme godišnjih odmora idealno za preporuku velikih hitova. Zato smo za vas odabrali nove naslove koji su idealni za uživanje uz šum mora, ali i u gradskoj vrevi.

Kako pronaći ljubav u knjižari – Veronica Henry

Iz naslova se može zaključiti da je ovo vrlo romantična priča, no u knjizi nije sve tako jednostavno. Junakinja se vraća u svoj rodni gradić kako bi pokušala spasiti obiteljski posao, malu i šarmantnu knjižaru.

 

Povratak u rodno mjesto kod svih nas pobuđuje bezbrojne osjećaje te nas vraća k onome što nam je najvrjednije. U knjižaru zalaze najrazličitiji ljudi sa svojim zanimljivim i fascinantnim životnim pričama, a svaka od njih utjecat će na život protagonistice. Ponekad svima nama treba štivo u kojem ćemo se izgubiti bez straha da će stvaran svijet prodrijeti među korice. Iako ima tužnih dijelova, ovo je bajkovita i topla knjiga koja godi srcu.

Ponekad lažem – Alice Feeney

Nakon nesreće, žena se budi iz kome. Ne zna što se dogodilo ni kako je dospjela u bolnicu. Polako skupljajući komadiće sjećanja, zajedno s čitateljem pokušava spojiti slagalicu. No kako naslov kaže, ona ponekad laže. I to ne skriva.

 

To dodatno zamršuje radnju jer ne znamo možemo li joj vjerovati (i kada) dok sumnja da su joj drugi smjestili. Iako zvuči pomalo mračno, ovaj psihološki triler iznimno je napet i zabavan jer nekako predosjećamo da ništa nije onakvo kakvim se čini te da ćemo se na kraju iznenaditi. Ovo je prvijenac autorice Feeney i jedan je od trenutačno najpopularnijih romana u kriminalističkom žanru.

Malo je nedostajalo – Liane Moriarty

Napokon smo dočekali novu (kod nas) knjigu australske autorice Liane Moriarty. Možda niste čitali njezine prethodne naslove, ali vjerojatno ste gledali izvrsnu seriju ‘Male laži’ s Nicole Kidman i Reese Witherspoon. Njih su dvije otkupile filmska prava i za ovu knjigu pa se možemo nadati skoroj ekranizaciji.

 

U centru zbivanja je bračni par, sasvim običan u svojim nastojanjima da balansira posao i život izvan njega. Par je pozvan na jednu zabavu na kojoj se počnu događati stvari koje pokrenu vrtlog laži, strasti i intrige. Poznati pečat Moriarty, na zadovoljstvo čitatelja, nalazi se na svakoj stranici.

Tisak Media, Hoću knjigu, 99 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

'Supruge' su chick lit bestseler godine

'Sunce i njeni cvjetovi' – knjiga koju će voljeti svaka žena

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići