Komadi za plažu koje morate uloviti!

Kako biste maksimalno iskoristili sezonu uživanja u ljetnim radostima, popularni brand Springfield predstavlja kupaće kostime te outfite za nju i njega!

Atraktivna kolekcija začinjena je hit uzorcima, pa tako najnoviji Springfield komadi obiluju cvijećem, voćem, točkicama ili prugicama. Odlična je vijest kako sve ove neodoljive artikle sada možete pronaći na super popustu!

Odaberite ono što vam se najviše sviđa i prilagodite svom stylingu. Možete birati između bikinija ili pak jednodijelnih kupaćih kostima, vrućih hlačica, šešira, ali i udobnih sandala.

Kupaći kostim, 175 kn

Hlačice, 159 kn

Kupaći kostim, gornji dio 125 kn; donji dio, 105 kn

Tako za svoj najnoviji ljetni look možete iskombinirati traper hlačice s čipkastim elementima ili efektom ispranog trapera. Styling za plažu začinite modnim dodacima od meke kože i rafije, ali i razigranim detaljima poput resica.

Haljina, 359 kn

Sandale, 229 kn

Osim ženske kolekcije, tu je i muška u kojoj su najveći hit printovi. Springfield svoje muškarce vidi u odjeći upotpunjenoj raskošnim uzorcima, koje predlaže u kombinaciji s minimalističkim komadima.

Košulja, 229 kn

Japanke, 159 kn

Šešir, 75 kn

Upečatljive nijanse i tropski uzorci odlično pristaju uz klasične majice, a modni detalji poput šešira i japanki poslužit će kao točka na i za pravi ljetni štih, ali i kao praktični elementi.

Hlačice, 229 kn

Kupaće hlačice, 195 kn

Kupaće hlačice, 155 kn

Upustite se u Springfield ljetnu avanturu i pronađite trendi artikle na odličnom popustu!

Sve atraktivne popuste koji vas očekuju u City Centeru one provjerite na West, East i Split.

Foto: Springfield press

INSPIRIRAJTE SE

Njegov outfit za plažu

Prozračni lan za njega

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići