Kombinacije za plažu koje privlače poglede

Uzorci, boje i bezbroj mogućnosti spajanja nose potpis Yamamay

Čim se ukažu prvi znakovi ljeta, jedna od glavnih modnih preokupacija postaju nam outfiti za odlazak na plažu. A planiranje i razmišljanje kulminaciju doživljavaju u tjednima i danima koji prethode samom godišnjem odmoru. Jer iako uključuju poprilično mali broj komada, lookovi za odlazak na plažu zahtjevniji su nego što izgleda. Prvenstveno zbog činjenice kako se u kupaćem kostimu želimo osjećati ugodno i ne pristajemo na kompromise koje ustupamo klasičnim outfitima. Drugi je razlog praktične prirode. Naime, kupaći kostimi koji dolaze u kompletu gornjeg i donjeg dijela najčešće nisu najbolje rješenje. Zato nam je Yamamay mix&match opcija došla kao naručena.

Čak i ako ste jedna od sretnica koja uvijek pronađe idealan kupaći u kompletu, kombinacija različitih komada zanimljiv je način da se istaknete na plaži. Osim što nudi maštovitost spajanja, osigurava i idealno pristajanje oba dijela bikinija. Yamamay je pritom mislio na sve. Pa će tako svaka od nas u širokom asortimanu pronaći favorite koje će lako međusobno kombinirati. I što je najvažnije, koji će joj savršeno pristajati i biti nevjerojatno udobni i stylish.

Gornji dio, 199 kn; donji dio, 129 kn

Gornji dio, 229 kn; donji dio, 129 kn

Gornji dio, 149 kn; donji dio, 99 kn

No mogućnosti ne staju samo na kombinaciji u različitim veličinama. Dapače, ona se pretače i na spoj različitih boja i uzoraka, što će osigurati primjetnost i isticanje. Posebice spajate li vidljive neonske boje poput zelene i žute. Ili pak strateški punom bojom vizualno sužavate određeni dio tijela, dok vodoravnim prugicama naglašavate drugi. Stoga je ovog ljeta, kad su outfiti za plažu u pitanju, mašta jedina komponenta koja vam je potrebna. Yamamay se pobrinuo za ostalo.

Gornji dio, 229 kn; donji dio, 99 kn

Gornji dio, 229 kn; donji dio, 149 kn

Gornji dio, 199 kn; donji dio, 129 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Spreman za odlazak na plažu

Bestseleri koji će obilježiti ovo ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići