Kratka forma omiljenog poslovnog komada

Crop sako

Poslovna garderoba nije potpuna ako se u njoj ne nalazi barem jedan sako. Ovisno o sezoni, trendovima, ali i modelima koje preferirate, vaš sako može biti klasičan, strukiran ili posljednjih godina iznimno popularnog, oversized kroja. Ovi posljednji zaslužni su za masovnu popularizaciju ovog komada koji je od donedavnog poslovnog must-have komada postao najtraženiji i za dobar street style. Iako je oversized sako, poput pravog modnog kameleona, toliko svestran da će svoje mjesto pronaći u svakom stilu i gotovo svakoj prigodi, ipak nije jedan od komada koji će razigrati vaš outfit. Stoga, želite li sako koji će privlačiti poglede, osobito u večernjim outfitima, svakako razmislite o jednom crop kroja!

Neutralne nijanse bit će najsigurniji i najsvestraniji odabir. S lakoćom se spajaju s gotovo svakom bojom koja se nalazi u vašoj garderobi. Crni sako sigurno će vam donijeti najveći broj kombinacija te dopustiti kroju da dođe do izražaja. Za efektan i trendi večernji look spojite ga s mini suknjom i naglasite svoj ogoljeni trbuh. Ako crna nije vaša nijansa, ali težite neutralnosti i tamnim bojama, modre nijanse bit će najbolji odabir za vas. Izvrsno se nose uz bijele komade, a zanimljiv će spoj činiti i s ružičastim tonovima kao svijetlim kontrastom. Ništa lošiji odabir neće biti i zemljani i maslinasti tonovi koje ćete moći nositi i uz crne hlače, ali i uz bijele i krem tonove.

Pull&Bear, 35,99 € (271,17 kn)

Zara, 39,95 € (301 kn)

C&A, 39,99 € (301,30 kn)

Planirate li crop sakoom upotpuniti proljetnu garderobu, zaboravite na tamne tonove. Najbolji odabir bit će upečatljive i vibrantne boje. Ružičasta, bilo u baby pastelnoj varijanti, bilo u Viva magenta boji godine, osigurat će vam jednako dobre i dnevne i večernje outfite. Osim toga, izvrsno se nose u romantičnim lookovima u spoju sa suknjom ili haljinom u sličnom tonu, ali i u cool outfitima čiju osnovu čine traperice. Želite li, pak, stvarati potpuno upečatljive kombinacije, narančaste i zelene nijanse nepogrešivi su proljetni tonovi koji će izvrsno pratiti buđenje prirode. Odlične u dnevnim kombinacijama, kao nadopuna urbanoj bazi sa svjetlijim širokim trapericama i bijelim tenisicama, u večernjim će lookovima kao najbolji par imati osnovu sastavljenu od crnih komada.

Bershka, 29,99 € (225,96 kn)

New Yorker, 29,99 € (225,96 kn)

Mango, 72,98 € (549,87 kn)

Foto: Pull&Bear i press

INSPIRIRAJTE SE

Bezvremenski komad u omiljenom uzorku

Rebraste haljine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići