Kvadrati s karakterom

Muška odijela, baš kao i svi ostali detalji sada su dobili novo lice, ono karirano

Popularni uzorak koji je preplavio žensku modu sada se preslikao i na muške kolekcije koje obiluju cool odijelima, klasičnim košuljama, parfemima, pa čak i soknama s tim aktualnim dezenom.
Osim što su u fokusu opet trodijelne forme odijela – sako, hlače i prsluk, krasi ih i trenutno najpopularniji muški uzorak, onaj karirani i to zagasitih nijansi.

Trodijelno odijelo, Jeordie’s, 1899,90 kn

Za cool look ispod odijela isfurajte karirane sokne, koje su oduvijek bile simbol elite. Masivan ručni sat obavezan je detalj, naravno u nijansama koje prate cjelokupni look. Ne zaboravite klasičan kožni remen sa što jednostavnijom kopčom. Kao točku na ‘i’ ovog trendi outfita odaberite kačket! Naime, ova kapa, koja je jedno vrijeme bila izrazito popularna, opet se u modu vratila u velikom stilu, a u našem izlogu – u kariranom izdanju.

Sokne, The Athlete’s Foot, 99,95 kn

Sat Guess, Watch Centar, 1499 kn

Kapa, OVS, 109,95 kn

Odlično je to što klasično odijelo uvijek možete kombinirati na više načina, pa tako osim u kompletu svaki njegov dio možete nositi i samostalno. Recimo, sako možete umjesto jakne prebaciti preko majice i traperica. Hlače u neformalnom izdanju nosite uz obične majice i jednobojne košulje. Prsluk od odijela također možete odjenuti samostalno jer se ovaj komad opet nosi i to u kombinaciji s trapericama i klasičnom košuljom te nerijetko i tenisicama.

Trodijelno odijelo, Jeordie’s, 1899,90 kn

Toaletna voda Burberry Brit Men 30 ml, dm, 189,90 kn

Remen, Replay, 420 kn

Košulja, Galileo, 399 kn

https://www.instagram.com/p/BhHZzvMAYT_/?taken-by=princepelayo

https://www.instagram.com/p/BfJIW9yFDTT/?taken-by=jimchapman

https://www.instagram.com/p/BcdRVsFlJke/?taken-by=iamgalla

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Muška jeans generacija

Odijelo šivano po mjeri

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići