Legendarna jakna

Jedan od onih vječnih komada zasigurno je kožna bajkerska jakna

Osim klasičnih crnih, nova sezona nudi mnoštvo različitijih tekstura, printova i boja pa ćete tako moći birati između sjajne i mat varijante, crvenih ili bež modela, ali i životinjskog uzorka! Popularnija no ikad prije, nova forma legendarne jakne otvara nam neiscrpno vrelo inovativnih kombinacija.

Jedan od originalnijih modela je strukirana jakna od imitacije smeđe brušene kože. Njenom efektnom izgledu doprinosi mnoštvo detalja – remen, cifovi, različiti džepovi, drukeri, ali i epolete na ramenima.

New Yorker, 399 kn

Nimalo manje zanimljiva nije ni kratka jakna sa statement uzorkom leoparda. Forma joj u potpunosti prati liniju tijela, a jednostavno neodoljiva bit će u spoju s primjerice jednobojnom suknjom pencil kroja ili u romantičnoj varijanti sa suknjom od tila.

C&A, 199,90 kn

Kolekcije naravno nije zaobišla ni klasična jakna, u ovom slučaju od imitacije kože s tipičnim srebrnim cifovima. Nosite je uz omiljene traperice i nove miljenice – kaubojske čizme.

H&M, 299 kn

Još jedan inovativan komad predstavlja jakna načinjena od umjetne kože i to u vatrenoj, crvenoj nijansi. Dakle, ako volite privlačiti pažnju i biti u središtu pozornosti, ovo je definitivno najbolji format za vas. U casual outfitu nosite je uz traperice i visoke starke, a u onom ženstvenom uz lepršavu suknju i crvene gležnjače.

Pull&Bear, 199,90 kn

Otmjena varijanta motorističke jakne načinjena je od fine, bež kože, u minimalističkoj formi bez suvišnih detalja. Idealna će biti za poslovne varijante uz košulje i ravne hlače visokog struka, dok je za izlazak možete isfurati uz pripijenu crnu suknju i visoke potpetice.

Marella, 3105 kn

https://www.instagram.com/p/BtJmwUOlfu8/

https://www.instagram.com/p/Bqc51wGAUWk/

https://www.instagram.com/p/BjQR2rElVxt/

https://www.instagram.com/p/BtYUgxog9u6/

https://www.instagram.com/p/BoemFatH08y/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

I dalje na tronu

Stylish na putovanju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići