Matirane makeup teksture

"Ljepota počinje u trenutku kada odlučiš biti svoja.“ Coco Chanel

Najnovija Chanel makeup zimska kolekcija pod nazivom Apotheosis, Le Mat de Chanel nadahnuta je mat teksturama koje se protežu od lakova za nokte preko ruževa i sjenila pa sve do površine kutijica, koje su oduvijek bile prepoznatljive po svojoj sjajnoj, lak teksturi.

Tako se kreativna direktorica Lucia Pica, kojoj je ovo deveta Chanelova makeup kolekcija, pozabavila teksturom koja nudi, za Chanel, neočekivano matirano lice.

Tekuća tinta za usne, Rouge Allure Ink, Douglas, 295 kn

A harmonija između ženskog vanjskog i unutarnjeg svijeta simbolički je uhvaćena u paletu boja zemljanih nijansi koje se slojevito nanose poput boje na platnu. Njihova inovativna formula apsorbira svjetlost i nudi udoban, baršunast osjećaj na koži, koju ujedno i hidratizira.

Paleta sjenila za oči, Les 4 Ombres, Douglas, 449 kn

Lucijin prepoznatljiv potpis crvene su nijanse za usne, koje su u novoj kolekciji živopisnije no ikad prije i to u neodoljivom mat izdanju.

Ruž u olovci, Le Rouge Crayon de Couleur Mat, Douglas, 295 kn

Ovom kolekcijom Lucia je postavila novi beauty izričaj koji karakterizira neočekivano, jer svaka linija za nju je novi izazov i aspekt istraživanja. “Počevši od takvog apstraktnog koncepta kao što je mat tekstura, zamislila sam ženu koja bi je nosila, o čemu bi pritom razmišljala i što bi osjećala. Zamišljam je kao osobu punu samopouzdanja, sofisticiranu i elegantnu intelektualku, ali opet smionu. Ona je posve neumoljiva – moj omiljeni tip žene“, kaže Lucia Pica.

Lak za notke, Le Vernis, Douglas, 215 kn

Tako su mat teksturu, ali i vizualni identitet mat površina dobili već dobro poznati Chanel proizvodi, kao što su paleta sjenila Les 4 Ombres, lak za nokte Le Vernis, ruž u olovci Le Rouge Crayon de Couleur Mat i tekuća tinta za usne Rouge Allure Ink.

Paleta sjenila za oči, Les 4 Ombres, Douglas, 449 kn

“Dolazi zima, a vaša koža postaje sve bljeđa i trebate imati mogućnost kreirati snažniji look“, kaže Lucia.

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Novi mirisni kod

Ritual njege

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići