Ritual njege

Kupke su oduvijek zauzimale važno mjesto u ritualima ljepote, a stari su Rimljani otkrili ljekovita svojstva termalnih voda u koje su, kako bi stimulirali osjetila, dodavali vrijedne sastojke poput rijetkih cvjetova ili egzotičnih plodova

Inspiriran upravo antičkim kupkama, zahvaljujući bogatom znanju o ljekovitim svojstvima vode Biotherm je kreirao liniju za tuširanje Bath Therapy s iscjeljujućim učinkom koja sadrži čudotvoran sastojak Life Plankton.

Naime, ovo je novi aromatični ritual za svakodnevnu njegu tijela, nakon kojeg koža postaje meka i sjajna. Ljekovita bilja i ekstrakti koji su se koristili u ritualima kupanja još u vrijeme antike čine kupanje uz Bath Therapy opuštajućim iskustvom. Linija je obogaćena delikatnim mirisima, pa osim iscjeljujućeg, pruža i raskošno mirisno iskustvo.

Sastoji se od tri vrste proizvoda: Invigorating Blend of Ginger & Peppermint, odnosno spoja đumbira i paprene metvice koji razbuđuju, zatim Relaxing Blend of Goji Berries & Rosemary, opuštajućeg spoja goji bobica i ružmarina te Delighting Blend of Grapefruit & Sage, neodoljive kombinacije grejpa i kadulje.

U ovim mirisnim kombinacijama možete pronaći pjenu za kupanje, zaglađujući piling i hidratantnu kremu za tijelo. A da bi sve bilo još i bolje, Biotherm je razvio ekološki prihvatljive formule s 90 posto prirodnih sastojaka u lakšoj ambalaži, u skladu s načelima programa Waterlovers i posvećenosti očuvanju svjetskih oceana.

Razbuđujuća mješavina obogaćena đumbirom i listovima paprene metvice osvježava kožu i puni je energijom.

Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend, pjena za tuširanje 200 ml, 93,90 kn; piling 75 ml, 64,80 kn; piling 200 ml, 155,90 kn; hidratantna krema 200 ml, 169,90 kn – Müller

Opuštajući spoj obogaćen goji bobicama i ružmarinom umiruje i zaglađuje kožu.

Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend, pjena za tuširanje 200 ml, 93,90 kn; piling 75 ml, 64,80 kn; piling 200 ml, 155,90 kn; hidratantna krema 200 ml, 169,90 kn – Müller

Očaravajući miks obogaćen grejpom i kaduljom osvježava i čisti kožu.

Biotherm Bath Therapy Delighting Blend, pjena za tuširanje 200 ml, 93,90 kn; piling 75 ml, 64,80 kn; piling 200 ml, 155,90 kn; hidratantna krema 200 ml, 169,90 kn – Müller

Foto: Biotherm press

INSPIRIRAJTE SE

Usne koje mame na poljubac

Obnovite prirodni sjaj kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići