Slavlje ženstvenosti i ležernosti

Malu crnu haljinu u novoj će sezoni zamijeniti raznobojne maxi haljine koje slave ležernost i udobnost

Njihove lepršave teksture, kao i casual krojevi oslobađaju tijelo te mu pružaju nesputanost, što je itekako važno u vrućim mjesecima. Naime, nova filozofija koja je zavladala u odijevanju zahtijeva maksimalnu udobnost kako odjeće, tako i obuće, pa su prema tome najnoviji trend – haljine i tenisice, ali i ostala obuća ravnih potplata.

Jedan od must have komada su i sportske natikače, koje su sada dobile novo, urešeno lice, no njihov osnovni oblik ostao je isti. One također čine izrazito moderan spoj s najnovijim modelima haljina. Što se pak samih haljina tiče, one dolaze u najraznovrsnijim krojevima i tkaninama.

Mango, 349 kn

Trenutno najpoželjniji materijal je lan, baš kao i viskoza te super prozračni popelin. Naravno, ne treba zaboraviti ni na svilu. Ipak, njihova je mana što se lako gužvaju, no ljeti vam to nitko neće zamjeriti. Kao jako praktičnima pokazali su se materijali od različitih mješavina prirodnih i umjetnih tkanina, koje ostaju postojane, ali nisu toliko lagane.

C&A, 179 kn

Maxi forme haljina sada se mogu pronaći u uvijek popularnoj varijanti kombinea, što jednobojnih, što oslikanih popularnim uzorcima cvijeća.

Esprit, 599 kn

H&M, 399 kn

Jedna od traženijih boja ljeta je i moćna crvena, a tako obojene haljine plijenit će pozornost gdje god da se pojavite.

Zara, 179,90 kn

Massimo Dutti, 949 kn

Hit sezone su i haljine koje otkrivaju ramena, one su izrazito ženstvene te uvijek zavode.

United Colors of Benetton, 449 kn

Bijele haljine su nepisani ljetni modni diktat i nose se od jutra do mraka. Osobito su efektne u vrućim mjesecima jer su odličan kontrast preplanuloj brončanoj puti. Ne zaboravite pri odabiru bijelih haljina, da su u fokusu modeli s bušenim vezom, odnosno šlingane.

Desigual, 979 kn

Springfield, 299 kn

https://www.instagram.com/p/BipLnglBqF4/?hl=hr&taken-by=sincerelyjules

https://www.instagram.com/p/BiE9BBVgK60/?taken-by=styleheroine

https://www.instagram.com/p/BjYlFYSHUuj/?taken-by=margoandme

https://www.instagram.com/p/BjkxYtUlAhK/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/Bjk3jDxl25s/?taken-by=gracyvillarreal

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Novo izdanje kombinezona

Statement natikače

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići